Anixi Au Pair

 

NIKOLETTA I USA

”På helgerna är jag oftast ledig och när jag inte arbetar, passar jag på att upptäcka nya platser med de andra au pairerna och att träffa nya människor.”

Nikoleta-au-pair-i-USAVad är det bästa med USA?

Resan till Amerika är en resa som aldrig kommer igen. Du får möjlighet att träffa nya människor, resa till nya platser och att studera vad du vill. Jag har lärt känna folk från olika delar av världen, fått nya vänner och sett saker som jag aldrig skulle ha sett hemma. På helgerna är jag oftast ledig och när jag inte arbetar, passar jag på att upptäcka nya platser med de andra au pairerna och att träffa nya människor. Jag har varit här i 3 månader nu och jag har rest med min familj till New York och New Jersey och vi planerar redan nya äventyr.

Berätta om dina studier:

Universiteten i USA ger dig många möjligheter till utveckling och fördjupning i ditt ämne. Lärarna finns alltid redo för att hjälpa dig, att lära dig mer och se till att du utvecklas i dina studier. Även för människor som inte kan så mycket engelska är det lätt att följa med på lektionerna utan alltför mycket svårigheter. Jag kom hit utan att kunna nästan någon engelska. För personer som vill finns även möjligheten att ta en gratis kurs i engelska. Det kallas ”non credit”. Det är ett bra sätt att lära sig engelska gratis. Fast det är bättre att ta kurser som du får ett intyg från. Dessutom kommer familjen att bidra med $500 till dina studier.

Råd till en framtida au pair?

Mitt råd är att våga åka. Det krävs mycket tålamod och mod i början men när man väl bestämt sig är det bara att köra. Dessutom, om du inte vågar göra det kan det hända att du kommer att ångra det i framtiden.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!