LOVISA I LOS ANGELES

”I början var jag lite osäker på om jag skulle klara av att vara iväg så länge, själv. Men jag är riktigt glad över att jag gjorde det.”

Hur ser en vanlig dag i ditt liv som au pair ut?

En vanlig dag för mig är att jag börjar 08:30 på morgonen, varje dag. Fram till 10:00 så leker jag och Oliver i hans rum, Oliver är 13 månader. Sen ska han sova en liten stund. Under tiden han sover så äter jag frukost. Sen väcker jag honom vid 11. Leker lite till och sen är det dags för lunch. Efter lunchen brukar vi gå till parken som bara ligger 2 minuter ifrån mitt hus. Där hänger vi några timmar. Brukar träffa ett gäng andra nannies där som har barn i samma ålder så de leker tillsammans. Äter mellanmål i parken. Sen vid 3-tiden går vi hem igen då Oliver ska sova en stund till. Och då äter jag min lunch och fixar det som behövs fixas. När han vaknar brukar vi gå till parken en sväng igen eller leka på rummet. Vissa dagar så har vi andra aktiviteter, som tex, gå till biblioteket på sångstund, Gymboree som är ett litet gym för barn som är väldigt roligt. Sen slutar jag 17:30 varje dag och kan göra vad jag vill efter det.

lovisa au pair i kalifornien

Vad gör du på din lediga tid?

Jag försöker alltid hitta på saker. LA har så mycket att erbjuda. Jag träffar mina vänner och gör saker, bio, lunchar, shoppar, går till stranden med mera. Det händer oftast alltid något roligt, speciellt på helgerna! Men ibland kan det vara skönt att vara hemma också då jag trivs väldigt bra i min familj, så jag känner mig alltid välkommen. Men det finns alltid något nytt att se eller göra här. Jag har fått många vänner här. De flesta är Au Pairs eller amerikanare. Jag har även hunnit varit i San Fransisco, Colorado och Seattle och jag har fler resor planerade. Det tycker jag också är väldigt roligt att jag får chansen till att se många fler ställen!

Några råd som du skulle vilja dela med dig av till någon som funderar på att bli au pair?

Just go for it! Men först och främst så ta din tid med att försöka hitta rätt familj. Du ska bo med dem i ett helt år, så familjen är väldigt viktig. Och tänk efter så du klarar av att vara borta från familj och vänner i ett helt år. I början var jag lite osäker på om jag skulle klara av att vara iväg så länge, själv. Men jag är riktigt glad över att jag gjorde det. Jag har fått se så mycket, deras kultur, träffat så många vänner från världen över och även vuxit som person. Klart det kan finnas jobbiga stunder men jag ångar inte en enda sekund att jag åkte! Något av det bästa jag gjort!

Tycker du att du fått det stöd som du hade förväntat dig/behövt av Anixi?

Anixi har varit super bra! De hjälpte mig väldigt mycket innan jag åkte. Eftersom jag inte ansökte själv utan jag var en prematch så hade jag absolut ingen aning om vad jag gav mig in på från början så Anixi hjälpte mig väldigt mycket igenom allt, hade jag frågor så svarade de. Även när jag anlände till LA så hjälpte dem mig, de mejlade mig och kollade så allt var bra osv. Så vi hade bra kontakt genom hela processen. Så Anixi har varit super duper bra!!

[vc_btn title=”Instagram” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#000000″ outline_custom_hover_background=”#ffffff” outline_custom_hover_text=”#000000″ size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fanixi_aupair%2F|target:_blank” css=”.vc_custom_1673167685363{border-radius: 5px !important;}”]
[vc_btn title=”Ansök nu” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#000000″ outline_custom_hover_background=”#ffffff” outline_custom_hover_text=”#000000″ size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fanixi.se%2Fansok-nu%2F|target:_blank” css=”.vc_custom_1673167694581{border-radius: 5px !important;}”]
SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!