LOUISE I NEW YORK

”Det bästa med jobbet har varit att följa barnens utveckling, att se hur de växer både fysiskt och mentalt. Det har varit väldigt häftigt!”

Louise-aupair-i-USABerätta om din värdfamilj.

Min familj består utav mamman Pamela som är judisk-amerikansk hemmafru, pappa Dennis som är ifrån Danmark och som jobbar på Manhattan varje dag från 8-18. Tillsammans har de tre stycken barn Sydney 5, Otto 3 och Axel 5 månader. I stora drag har det varit en fantastisk familj att arbeta i. Alla barnen har sin egna personlighet och har för det mesta varit väldigt snälla mot mig.

Varför beslöt du dig för att bli au pair?

Jag beslöt mig för att bli au pair efter det att jag hade träffat min värdpappas faster i Danmark som är en kollega till min mamma. Så jag fick hans mail och vi pratade och sedan beslöt de sig för att anställa mig och jag slapp att gå igenom proceduren med att hitta en familj.

Vad har varit det bästa med att vara au pair?

Det jag älskade mest var att jag var inne i hjärtat av NY på bara 45 minuter med tåget. NY har kommit att bli min absoluta favoritplats. Det finns så mycket att se och göra. Möjligheterna tar aldrig slut, man kan helt enkelt inte få nog! Det bästa med jobbet har varit att följa barnens utveckling, att se hur de växer både fysiskt och mentalt. Det har varit väldigt häftigt!

Vilka platser har du sett?

Jag har varit i Montreal i Canada som en del av en kurs som jag läste, i Baltimore för att hälsa på en kompis som även tog med mig till Washington DC och Virginia. När mina föräldrar kom på besök gjorde vi en round trip i Kalifornien i 2 veckor och även om jag bara har en månad kvar nu, ska jag till Boston och Niagara Falls innan mitt au pair år är slut.

Var det svårt att få nya vänner?

I början tyckte jag att det var svårt att skaffa vänner. Då brukade jag åka in till stan själv. Men så fort jag började plugga träffade jag en massa roliga människor som jag fortfarande träffar då och då.

Några råd till blivande au pairer?

Jag har en del. 1. Håll inte tillbaka. Jag ångrar att jag inte la min blyghet åt sidan och var bättre på att hitta vänner. 2. Om du kan, välj en familj där inte mamman är hemma. Även om jag hade ett jättebra år med min värdfamilj tror jag att det skulle varit ännu bättre om inte mamman varit hemma för relationen med barnen blir helt annorlunda när föräldrarna är hemma. Det tog mig flera månader att få dem att lyssna på mig (vilket de inte alltid gör ändå).

[vc_btn title=”Instagram” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#000000″ outline_custom_hover_background=”#ffffff” outline_custom_hover_text=”#000000″ size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fanixi_aupair%2F|target:_blank” css=”.vc_custom_1673167685363{border-radius: 5px !important;}”]
[vc_btn title=”Ansök nu” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#000000″ outline_custom_hover_background=”#ffffff” outline_custom_hover_text=”#000000″ size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fanixi.se%2Fansok-nu%2F|target:_blank” css=”.vc_custom_1673167694581{border-radius: 5px !important;}”]
SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!