Anixi Au Pair

 

ANIXI AU PAIR

Anixi Au Pair – förmedlingen som finns vid din sida

När du blir au pair med oss på Anixi kan du känna dig trygg. Vi hade en otrolig tid som au pair och vår ambition är att fler ska få vara med om samma fantastiska upplevelse som vi hade. Det tror vi uppnås genom en god kommunikation och därför får varje au pair en personlig kontaktperson hos oss att vända sig till. Vi känner alla våra au pairer vid namn och när du blir au pair med oss kommer du aldrig bara vara en i mängden. Vi finns med dig på varje steg. För det viktigaste för oss är att din au pair-tid ska bli ett minne för livet!

Några goda skäl till att välja Anixi Au Pair.

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

  • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss.
  • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer gå en gratis förberedelsekurs innan avfärd och vi hjälper med alla detaljer kring din au pair-vistelse.
  • Inga dolda avgifter! Det du betalar är programavgiften. Det finns inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp.
  • Betala först när du valt familj! Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför finns det inga avgifter förrän du har valt din familj. Det är då du betalar programavgiften.
  • Förmånligt pris! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Så här säger våra au pairer om oss:

Det här är vad några av våra au pairer har att säga om sin erfarenhet av att åka med oss. Läs gärna mer om våra au pairers åsikter om oss här. Det är inte för intet som vi har så nöjda au pairer. Eftersom vi är en liten familjeägd förmedling blir varje au pair väldigt viktig för oss. Vi är den lilla förmedlingen med det stora hjärtat.

 

”Anixi är en liten och familjär förmedling vilket jag bara tycker medför fördelar.”   Matilda au pair i Kina

 

”Jag skulle verkligen rekommendera Anixi! Det känns tryggt att man har nån hemma som ser efter en.”  Ebba au pair i England

 

”Anixi hjälpte mig väldigt mycket igenom allt, hade jag frågor så svarade de.  Så Anixi har varit super duper bra!! ”     Lovisa au pair i USA

 

”Jag skulle absolut rekommendera andra att åka med Anixi. Jag har känt mig trygg under hela ansökningsprocessen och under hela min vistelse nere i Spanien. Det bästa med Anixi är att allting är så himla personligt och att de formar din resa utefter dina önskemål. Du får en kontaktperson under hela din au pair-tid och de hjälper dig under hela resan.”   Amanda au pair i Valencia

 

”Hela ansökningsprocessen gick lätt och snabbt, jag har alltid fått (snabba) svar på mina frågor samtidigt som det alltid har känts personligt och tryggt.”    Elsa au pair i Frankrike 

Anixi i media

Anixi har varit med i en del intervjuer och nämnts både i radio och tidningar.

Sveriges Radio

Metro

Dagens Nyheter

Sydkusten

Piteå-Tidningen

Med Anixi kan du bli au pair i 1-12 månader.

Vi erbjuder flera olika programlängder med start från 1 månad. Se varje land för specifik info.

Välj mellan flera länder att åka till.

USA, Australien, Kina, Spanien, England, Irland, Frankrike och Tyskland. Vill du till något annat land? Hör av dig så ska vi se om vi kan hjälpa dig!

Betala först när du valt familj.

Vi tycker inte att man ska betala innan man har fått det man vill ha. Därför tar vi ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du valt familj.

Med Anixi har du alltid en personlig kontaktperson.

Vi erbjuder personlig coachning under hela din vistelse. Vi vet hur det är att vara au pair och vad som kan kännas svårt. Vi finns där för dig under hela din au pair-tid.

Vi samarbetar med noga utvalda organisationer.

Innan vi väljer att samarbeta med någon sitter vi ner och samtalar med dem för att se att vi ligger på samma våglängd. Det är superviktigt för oss att vi har en bra partner på andra sidan. Annars får vi inget bra au pair-program. Alla våra partners är därför medlemmar i IAPA (International Au Pair Association) eller  i nationella motsvarigheter till IAPA.

Förmånligt pris.

Våra priser är några av marknadens billigaste och mest förmånliga. Det är bara att du kikar runt på nätet och jämför.

Förberedande möte ingår till alla våra destinationer.

Är du väl förberedd kan du lättare hantera olika situationer som kan uppstå under din au pair tid. Därför får alla våra au pairer gå en kort förberedelsekurs innan man åker iväg. Där går vi bland annat igenom första hjälpen, hur man hanterar hemlängtan, hur man bäst acklimatiserar sig till sin nya miljö med mera.

Hjälp med allt praktiskt innan avfärd.

Vi är med våra au pairer varje steg på vägen och till de länder där visum behövs assisterar vi naturligtvis genom hela processen. Inte bara med information utan vi finns tillhands då vi vet att det kan vara krångligt att veta hur man ska göra om man aldrig gjort det förut.