Om oss

ANIXI

Anixi är en familje-ägd organisation. Våra egna erfarenheter från tiden utomlands och vad vi önskar att någon gjort för oss, när vi var iväg, genomsyrar allt vi gör. Vår vision är att du ska känna att vi är mer än bara en förmedling, att du har någon vid sin sida som är med dig hela vägen under resan. Vi vill helt enkelt att du ska känna dig som en i familjen.

ANIXI

Anixi är en familje-ägd organisation. Våra egna erfarenheter från tiden utomlands och vad vi önskar att någon gjort för oss, när vi var iväg, genomsyrar allt vi gör. Vår vision är att du ska känna att vi är mer än bara en förmedling, att du har någon vid sin sida som är med dig hela vägen under resan. Vi vill helt enkelt att du ska känna dig som en i familjen.

Natalie Söderlind

Har bott i: Spanien, Grekland och Norge

Min au pair tid: Jag var au pair 2004 i en fransk-italiensk familj som då bodde i Grekland. Där hade jag hand om Sophie och Matthew. Det bästa med att vara au pair var att jag utvecklades väldigt mycket som person och att jag verkligen fått en till familj. Jag träffar fortfarande min värdfamilj flera gånger per år.

Stavros Konstantinidis

Länder jag har bott i: Ursprungligen från Grekland,  har bott i Australien, Norge och nu Sverige.

Favoritland: Nya Zeeland

Bästa Working Holiday minne: En otrolig road-trip som vi gjorde från Sydney upp till Queensland. Att se solen gå ner över havet, känna den ljumna vinden och färgerna. Jag glömmer aldrig ljuset. Det var helt magiskt!

Janna Wieling (Praktikant)

Har bott i: Tyskland och Sverige

Min au pair tid: Jag var au pair 2017 i Sverige där jag tog hand om två barn (3 och 8 år gamla). Det var det absolut bästa året i mitt liv. Jag har fått en till familj och massa nya kompisar. Som au pair utvecklades jag väldigt mycket som person, det är bara en oförglömlig upplevelse och jag är glad att jag vågade göra det!

5 anledningar till att välja en organisation godkänd av IAPA

Trending Now

       

11/4 Tilde ansökte nyss om att bli au pair i Australien. Är det kanske något för dig?

       
       

10/4 My ansökte nyss om att bli au pair i Spanien. Är det kanske något för dig?

       
       

12/4 Alva ansökte just om att bli Au Pair i Spanien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

11/4 Thea ansökte just om att bli Au Pair i Nya Zeeland. Är det här något du också skulle vilja göra?

       

Natalie Söderlind

Har bott i: Spanien, Grekland och Norge

Min au pair tid: Jag var au pair 2004 i en fransk-italiensk familj som då bodde i Grekland. Där hade jag hand om Sophie och Matthew. Det bästa med att vara au pair var att jag utvecklades väldigt mycket som person och att jag verkligen fått en till familj. Jag träffar fortfarande min värdfamilj flera gånger per år.

Stavros Konstantinidis

Länder jag har bott i: Australien, Norge och nu Sverige.

Favoritland: Nya Zeeland

Bästa Working Holiday minne: En otrolig road-trip som vi gjorde från Sydney upp till Queensland. Att se solen gå ner över havet, känna den ljumna vinden och färgerna. Jag glömmer aldrig ljuset. Det var helt magiskt!

Janna Wieling (Praktikant)

Länder jag har bott i: Tyskland och Sverige.

Min au pair tid: Jag var au pair 2017 i Sverige där jag tog hand om två barn (3 och 8 år gamla). Det var det absolut bästa året i mitt liv. Jag har fått en till familj och massa nya kompisar. Som au pair utvecklades jag väldigt mycket som person, det är bara en oförglömlig upplevelse och jag är glad att jag vågade göra det!

5 anledningar till att välja en organisation godkänd av IAPA

Trending Now

       

12/4 Alva ansökte just om att bli Au Pair i Spanien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

10/4 My ansökte nyss om att bli au pair i Spanien. Är det kanske något för dig?

       
       

11/4 Tilde ansökte nyss om att bli au pair i Australien. Är det kanske något för dig?

       
       

11/4 Thea ansökte just om att bli Au Pair i Nya Zeeland. Är det här något du också skulle vilja göra?

       

Vanliga frågor

Några goda skäl till att välja Anixi.

  • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din utlandsvistelse. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss.
  • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra deltagare ett gratis förberedelsemöte innan avfärd och vi hjälper till med alla detaljer kring din vistelse. Till vissa destinationer börjar även din vistelse med en introduktion för att ytterligare förbereda dig (vänligen se respektive land för mer information).
  • Inga dolda avgifter! Det du betalar är programavgiften. Det finns inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp.
  • För dig som vill åka som au pair: Betala först när du valt familj! Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför finns det inga avgifter förrän du har valt din familj. Det är då du betalar programavgiften. Till våra andra program betalar du först när du blivit antagen till programmet.
  • Prisgaranti! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra. Om du mot förmodan skulle hitta samma arrangemang till ett lägre pris hos en annan svensk organisation ger vi dig samma pris plus 150 kr till i rabatt om du väljer att åka med Anixi.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Som att vi tex är certifierade Aussie Specialist och 100% Pure New Zealand Specialist! Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Så här säger våra deltagare om oss:

Det här är vad några av våra deltagare har att säga om sin erfarenhet av att åka med oss. Läs gärna mer om våra deltagares åsikter om oss här. Det är inte för intet som vi har så nöjda kulturella utbytes-resenärer. Eftersom Anixi är en liten familjeägd förmedling blir varje individ väldigt viktig för oss. Vi är den lilla förmedlingen med det stora hjärtat.

 

”Anixi är en liten och familjär förmedling vilket jag bara tycker medför fördelar.”   Matilda i Kina

 

”Jag skulle verkligen rekommendera Anixi! Det känns tryggt att man har nån hemma som ser efter en.”  Ebba i England

 

”Anixi hjälpte mig väldigt mycket igenom allt, hade jag frågor så svarade de.  Så Anixi har varit super duper bra!! ”     Lovisa i USA

 

”Jag skulle absolut rekommendera andra att åka med Anixi. Jag har känt mig trygg under hela ansökningsprocessen och under hela min vistelse nere i Spanien. Det bästa med Anixi är att allting är så himla personligt och att de formar din resa utefter dina önskemål. Du får en kontaktperson under hela din au pair-tid och de hjälper dig under hela resan.”   Amanda i Spanien

 

”Hela ansökningsprocessen gick lätt och snabbt, jag har alltid fått (snabba) svar på mina frågor samtidigt som det alltid har känts personligt och tryggt.”    Elsa i Frankrike 

Anixi i media

Anixi har varit med i en del intervjuer och nämnts både i radio och tidningar.

Sveriges Radio

Metro

Dagens Nyheter

Sydkusten

Piteå-Tidningen

Med Anixi kan du vara iväg i 1-12 månader.

Vi erbjuder flera olika programlängder med start från 1 månad. Se varje land för specifik info.

Välj mellan flera länder att åka till.

USA, Australien, Nya Zeeland, Kina, Spanien, England, Irland, Italien, Frankrike, Nederländerna och Tyskland. Vill du till något annat land? Hör av dig så ska vi se om vi kan hjälpa dig!

Betala först när du valt familj (när du åker som au pair).

Vi tycker inte att man ska betala innan man har fått det man vill ha. Därför tar vi ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du valt familj.

Med Anixi har du alltid en personlig kontaktperson.

Vi erbjuder personlig coachning under hela din vistelse. Med Anixi har du alltid en personlig kontaktperson som har egen erfarenhet av att arbeta utomlands.

Till dig som åker som au pair: Vi vet hur det är att vara au pair och vad som kan kännas svårt. Vi finns där för dig under hela din au pair-tid. Din personliga kontaktperson har egen erfarenhet av att arbeta som au pair.

Vi samarbetar med noga utvalda organisationer.

Innan vi väljer att samarbeta med någon sitter vi ner och samtalar med dem för att se att vi ligger på samma våglängd. Det är superviktigt för oss att vi har en bra partner på andra sidan. Annars får vi inget bra au pair-program. Alla våra partners är därför medlemmar i IAPA (International Au Pair Association) eller  i nationella motsvarigheter till IAPA.

I Working Holiday/Farmstay- programmet samarbetar vi med organisationer som har lång erfarenhet av att ta emot ”Working Holiday-makers” från hela världen. Vi har såklart även satt oss ner och pratat med dem innan vi har ingått ett samarbete och vi har fått personliga rekommendationer från kollegor från andra au pair-organisationer som samarbetar med dem.

Förmånligt pris.

Våra priser är några av marknadens billigaste och mest förmånliga. Det är bara att du kikar runt på nätet och jämför.

Förberedande möte ingår till alla våra destinationer.

Är du väl förberedd kan du lättare hantera olika situationer som kan uppstå under din tid utomlands. Därför får alla våra deltagare gå en kort förberedelsekurs innan man åker iväg. Där går vi bland annat igenom hur man hanterar hemlängtan, hur man bäst acklimatiserar sig till sin nya miljö, första hjälpen (för au pairer) med mera.

Hjälp med allt praktiskt innan avfärd.

Vi är med våra deltagare varje steg på vägen och till de länder där visum behövs assisterar vi naturligtvis genom hela processen. Inte bara med information utan vi finns tillhands då vi vet att det kan vara krångligt att veta hur man ska göra om man aldrig gjort det förut.

Vanliga frågor

Några goda skäl till att välja Anixi.

  • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din utlandsvistelse. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss.
  • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra deltagare ett gratis förberedelsemöte innan avfärd och vi hjälper till med alla detaljer kring din vistelse. Till vissa destinationer börjar även din vistelse med en introduktion för att ytterligare förbereda dig (vänligen se respektive land för mer information).
  • Inga dolda avgifter! Det du betalar är programavgiften. Det finns inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp.
  • För dig som vill åka som au pair: Betala först när du valt familj! Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför finns det inga avgifter förrän du har valt din familj. Det är då du betalar programavgiften. Till våra andra program betalar du först när du blivit antagen till programmet.
  • Prisgaranti! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra. Om du mot förmodan skulle hitta samma arrangemang till ett lägre pris hos en annan svensk organisation ger vi dig samma pris plus 150 kr till i rabatt om du väljer att åka med Anixi.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Som att vi tex är certifierade Aussie Specialist och 100% Pure New Zealand Specialist! Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Så här säger våra deltagare om oss:

Det här är vad några av våra deltagare har att säga om sin erfarenhet av att åka med oss. Läs gärna mer om våra deltagares åsikter om oss här. Det är inte för intet som vi har så nöjda kulturella utbytes-resenärer. Eftersom Anixi är en liten familjeägd förmedling blir varje individ väldigt viktig för oss. Vi är den lilla förmedlingen med det stora hjärtat.

 

”Anixi är en liten och familjär förmedling vilket jag bara tycker medför fördelar.”   Matilda i Kina

 

”Jag skulle verkligen rekommendera Anixi! Det känns tryggt att man har nån hemma som ser efter en.”  Ebba i England

 

”Anixi hjälpte mig väldigt mycket igenom allt, hade jag frågor så svarade de.  Så Anixi har varit super duper bra!! ”     Lovisa i USA

 

”Jag skulle absolut rekommendera andra att åka med Anixi. Jag har känt mig trygg under hela ansökningsprocessen och under hela min vistelse nere i Spanien. Det bästa med Anixi är att allting är så himla personligt och att de formar din resa utefter dina önskemål. Du får en kontaktperson under hela din au pair-tid och de hjälper dig under hela resan.”   Amanda i Spanien

 

”Hela ansökningsprocessen gick lätt och snabbt, jag har alltid fått (snabba) svar på mina frågor samtidigt som det alltid har känts personligt och tryggt.”    Elsa i Frankrike 

Anixi i media

Anixi har varit med i en del intervjuer och nämnts både i radio och tidningar.

Sveriges Radio

Metro

Dagens Nyheter

Sydkusten

Piteå-Tidningen

Med Anixi kan du vara iväg i 1-12 månader.

Vi erbjuder flera olika programlängder med start från 1 månad. Se varje land för specifik info.

Välj mellan flera länder att åka till.

USA, Australien, Nya Zeeland, Kina, Spanien, England, Irland, Italien, Frankrike, Nederländerna och Tyskland. Vill du till något annat land? Hör av dig så ska vi se om vi kan hjälpa dig!

Betala först när du valt familj (när du åker som au pair).

Vi tycker inte att man ska betala innan man har fått det man vill ha. Därför tar vi ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du valt familj.

Med Anixi har du alltid en personlig kontaktperson.

Vi erbjuder personlig coachning under hela din vistelse. Med Anixi har du alltid en personlig kontaktperson som har egen erfarenhet av att arbeta utomlands.

Till dig som åker som au pair: Vi vet hur det är att vara au pair och vad som kan kännas svårt. Vi finns där för dig under hela din au pair-tid. Din personliga kontaktperson har egen erfarenhet av att arbeta som au pair.

Vi samarbetar med noga utvalda organisationer.

Innan vi väljer att samarbeta med någon sitter vi ner och samtalar med dem för att se att vi ligger på samma våglängd. Det är superviktigt för oss att vi har en bra partner på andra sidan. Annars får vi inget bra au pair-program. Alla våra partners är därför medlemmar i IAPA (International Au Pair Association) eller  i nationella motsvarigheter till IAPA.

I Working Holiday/Farmstay- programmet samarbetar vi med organisationer som har lång erfarenhet av att ta emot ”Working Holiday-makers” från hela världen. Vi har såklart även satt oss ner och pratat med dem innan vi har ingått ett samarbete och vi har fått personliga rekommendationer från kollegor från andra au pair-organisationer som samarbetar med dem.

Våra priser är några av marknadens billigaste och mest förmånliga. Det är bara att du kikar runt på nätet och jämför.

Förmånligt pris.

Förberedande möte ingår till alla våra destinationer.

Är du väl förberedd kan du lättare hantera olika situationer som kan uppstå under din tid utomlands. Därför får alla våra deltagare gå en kort förberedelsekurs innan man åker iväg. Där går vi bland annat igenom hur man hanterar hemlängtan, hur man bäst acklimatiserar sig till sin nya miljö, första hjälpen (för au pairer) med mera.

Hjälp med allt praktiskt innan avfärd.

Vi är med våra deltagare varje steg på vägen och till de länder där visum behövs assisterar vi naturligtvis genom hela processen. Inte bara med information utan vi finns tillhands då vi vet att det kan vara krångligt att veta hur man ska göra om man aldrig gjort det förut.