Au pair Australien

Kombinera jobb med surf, strandliv och häftiga naturupplevelser som au pair i Australien

Anixi är en trygg au pair-förmedling med lång erfarenhet av att placera au pairer i Australien. Vi är certifierade Aussie Specialists och godkända av IAPA (International Au Pair Association). Vill du byta ut kylan mot sol och värme samtidigt som du förbättrar din engelska? Då är au pair i Australien något för dig. Vänliga och hjälpsamma australiensare gör att du alltid känner dig välkommen.

Kombinera jobb med surf, strandliv och häftiga naturupplevelser som au pair i Australien

Anixi är en trygg au pair-förmedling med lång erfarenhet av att placera au pairer i Australien. Vi är certifierade Aussie Specialists och godkända av IAPA (International Au Pair Association). Vill du byta ut kylan mot sol och värme samtidigt som du förbättrar din engelska? Då är au pair i Australien något för dig. Vänliga och hjälpsamma australiensare gör att du alltid känner dig välkommen.

anixi-australien-au-pair-at-a-glance

anixi-australien-carousel-3

anixi-au-pair-australien-emma-sydney
 •  
 • Emma au pair med Anixi
 • ”Hejsan allihopa! Jag heter Emma och kommer från Höör i Skåne! Jag är 21 år gammal, (snart 22) och har varit i Australien i 4 månader nu.”
 •  

Au pair i Australien

Som au pair i Australien får du chansen att förbättra din engelska i ett härligt klimat.
Du kommer bli en del av en ny kultur, få internationell arbetslivserfarenhet och träffa nya vänner från världens alla hörn. Du kan arbeta som au pair i 6 till 12 månader. Det finns även möjlighet till kortare placeringar om du kan starta från januari till maj. 

Vilka städer kan jag bli au pair i?

Vi placerar främst i storstadsregionerna kring Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Vi gillar att ha våra au pairer samlade så att ni lätt ska hitta andra au pairer att kunna hänga med på fritiden.

Lön och arbetstimmar:

Arbetstimmar: 25-40 timmar/vecka

Lön: 250-400 AUD/vecka

Ledig tid: 2 dagar/vecka

Bonus: efter 6 månaders vistelse på minst 500 AUD

Programlängd: 6-12 månader, möjlighet till kortare placering om du kan börja i jan-maj

Vad gör en au pair?

Schema och arbetsuppgifter varierar beroende på familjens behov. Ingen familj är exakt likadan och därför kan upplägget se lite olika ut. Nedan finner du exempel på vad arbetet kan innefatta:

 • Leka med barnen.
 • Väcka barnen, göra dem redo för skolan.
 • Förbereda måltider till barnen.
 • Spela spel, pyssla med barnen.
 • Bada och byta om på barnen.
 • Lägga barnen och vara barnvakt.
 • Köra barnen till skolan och andra aktiviteter.
 • Städa barnens rum och plocka undan efter barnen.
 • Tvätta och stryka barnens kläder

Din fritid

En givande fritid

I Australien är stranden hjärtat och antagligen kommer du att spendera ganska mycket tid där. Sedan är det precis som i vanliga livet. Du gör det du tycker är roligt. Du kan träffa kompisar, utforska staden, gå till gymmet, shoppa gå på bio eller vad du nu kan tänkas vilja göra.

Res och upplev Australien

En del av upplevelsen är ju att se och göra så mycket som möjligt! Förutom au pair har vi även Working Holiday så om du vill kan du efter din au pair-tid ta andra jobb och resa runt för att se mer av det här fantastiska landet.
Australien är ett fantastiskt land där det finns hur mycket som helst att se och göra. Ta tillvara på tiden, gör en ”bucket list” och försök att hinna se så mycket som möjligt när du är här! Vi anordnar även Surf Camps, resor och mycket mer.

Varför åka med Anixi?

Med Anixi har du alltid stöd

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd under sin au pair-tid. Man vill veta att man får hjälp om något inte fungerar som det ska. Vi på Anixi arbetar för att du ska känna att du har just det här stödet. Därför hjälper vi till med alla praktiska förberedelser och håller kontinuerlig kontakt med dig under din vistelse som au pair i Australien. För en bra organisation erbjuder sina au pairer stöd i alla faser.

Betala först när du valt familj

Dessutom betalar du inget innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

Förberedelsemöte

Vi håller även pre-departure möte innan avfärd (det är naturligtvis gratis). På mötet tar vi upp allt det där som vi önskar att någon hade sagt till oss innan vi åkte väg. Vi tror benhårt på att ju mer du vet, desto lättare är det väl på plats i Australien. På mötet tar vi bland annat upp kulturkrockar, hur man hanterar hemlängtan med mera. För vi vill att du ska känna dig både förberedd och att vi finns här för dig under hela din au pair-tid.

Våra samarbetspartners

Vi på Anixi väljer med stor omsorg ut vilka vi samarbetar med. Vår partner i Australien är precis som Anixi också medlemmar i och godkända av IAPA (International Au Pair Association) vars uppgift är att kvalitetssäkra förmedlingar och au pair-programmet världen över. De är också en av initiativtagarna till och medlem i CAPAA (Cultural Au Pair Association of Australia) som är den australienska motsvarigheten till IAPA.

anixi-au-pair-australien-adventure

Kostnad och förmåner

Programavgift: 6 700 kr

Du betalar ingen avgift innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

 

Allt det här ingår:

Innan avresa:

 • Hjälp med ansökan
 • Matchning med värdfamilj
 • Personlig kontaktperson hos Anixi som du även har till stöd under hela din utlandsvistelse
 • Förberedelsemöte Så att du åker iväg väl förberedd på vad det innebär att vara au pair
 • Kontaktlista till andra Anixi-au pairer

På plats:

 • AUS$ 250-400/vecka i lön beroende på antal arbetstimmar
 • 2 dagar ledigt/vecka
 • Bonus efter 6 månader (AUS$ 500)
 • Arrangerade au pair träffar och kontaktlista till andra au pairer
 • Välkomstmaterial
 • Stöd i från vår australiska partner under hela din vistelse
 • 24/7 nödnummer
 • Mat och eget rum hos värdfamiljen

Övriga kostnader:

 • Hälsointyg
 • Flygbiljett och försäkring
 • Au pair visum AUS$ 635
 • Australienskt körkort (om du ska köra mer än 6 månader)
 • Internationellt körkort
 • WWC-check *

*Australiens regering kräver att alla som tar hand om barn (tex en au pair) ansöker och erhåller ett intyg, s.k. wwc-check. Det gör du på plats i Australien med vår partner-agenturs hjälp. ca.80-130 AUD. (Kostnaden varierar beroende på vart i Australien man ska bo).

Ansökningskriterier

Kan jag bli au pair?

Vill du bli au pair i Australien och uppleva ett spännande äventyr? Du är på rätt väg! Nedan hittar du kriterierna som behöver uppfyllas:

 • Är 18-30 år
 • Har erfarenhet av att ta hand om barn utanför släkten
 • Har gått ut gymnasiet (vid avresa)
 • Är vid god hälsa
 • Inte röker
 • Inte har någon anmärkning i polisregistret

 

Om du matchar dessa kriterier, är ditt spännande äventyr som au pair i Australien bara några steg bort. Ansök idag och låt denna fantastiska resa börja!

Ansökningsprocessen

Att bli au pair med Anixi är enkelt

Anixi gör det lätt för dig att bli au pair. Vi hjälper dig med allt som ska fixas innan avresa, att hitta en familj och finns där som stöd för dig under hela din vistelse.

1. Ansök

Gör en ansökan, skriv ett litet brev och lägg in lite bilder.

2. Boka in samtal med oss

Samtalet sker digitalt så du behöver inte resa någonstans. Efter samtalet får du en länk där du fyller i dina referenser.

3. Prata med familjer

När dina referenser är verifierade av oss och om allt ser bra ut får du börja prata med familjer.

4. Hittat din familj?

Kul! Nu gör vi en formell inbjudan och när den är klar förbereder vi dig inför din resa och hjälper till med allt som ska fixas.

5. Äventyret kan börja

Vi finns med dig varje steg på vägen. Nu skapar vi oförglömliga minnen tillsammans!

Studera i Australien

Demi -Pair

Om du vill studera under din au pair-tid rekommenderar vi demi-pair. Om du väljer att åka som Demi Pair till Perth arbetar du 15 timmar i veckan och resten av tiden kan du ägna åt dina språkstudier. Demi-pair passar dig som vill läsa engelska men slippa extra kostnader för mat och boende. Det finns kurser för alla nivåer. Kontakta oss för mer info om vad som ingår i Demi-Pair och kostnader.

Studera engelska

Om du inte har en Cambridge-examen kan det här vara det perfekta tillfället att utnyttja för att erhålla en sådan. Cambridge är en av världens största och mest erkända språkexamina. Den bedömer engelska-nivån hos personer med engelska som andraspråk och prövar alla olika språkfärdigheter. Den är ett bevis på att du är bra på engelska. Examen är välkänd bland arbetsgivare i hela världen, inte minst i Sverige. Du kan även välja att tex. Göra en TESOL som senare berättigar dig att lära ut engelska till andra.

Försäkring

Glöm inte att försäkra dig på ditt livs äventyr – Reseförsäkring

Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring som är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige och är Norges största försäkringsbolag. I Sverige är Gouda Reseförsäkring en av de ledande aktörerna på marknaden inom segmentet reseförsäkring. Gouda försäkrar idag mer än 2 miljoner resenärer per år.

För oss på Anixi är det viktigt att du är rätt försäkrad när du reser med oss.

Visste du att hemförsäkringens reseskydd inte alltid gäller om du ska arbeta under din utlandsvistelse? Åker du för att arbeta som Au-pair eller på Working Holiday är det extra viktigt att du ser över ditt försäkringsskydd. Du kan teckna Goudas försäkring i samband med utresan från Sverige eller om du har en hemförsäkring som gäller för arbete kan du teckna från dag 46 eller 61. Goudas Reseförsäkring gäller för dig som privatperson men gäller även när du arbetar.

Detta innehåller bla. försäkringen:

 • Tillgång till 24 h alarmcentral: Blir du sjuk eller råkar ut för ett olycksfall finns vi bara ett samtal bort. Goudas alarmcentral hjälper dig i kontakten med vårdgivare utomlands samt ställer ut betalningsgarantier åt dig så du slipper egna utlägg.
 • Vårdkostnader: Försäkringen ersätter vårdkostnader till nödvändiga och skäliga kostnader, det innebär att det inte finns ett maxtak för sjukvårdskostnader.
 • Hemtransport om du blir allvarligt sjuk på resan: Hemtransport om något mer allvarligt händer under redan som gör att du måste transporterahem för vidare vård i Sverige.
 • Missad hemresa på grund av sjukdom: Missar du din hemresa på grund av sjukdom ersätter försäkringen merkostnader för en ny hemresa, du får även merkostnader för kost och logi.
 • Ingen självrisk: Försäkringen gäller alltid helt utan självrisk och ersätter dig från första kronan.
 • EYR – Ta med läkaren i mobilen!: Nu får du tillgång till svensktalande läkare via videokonsultation när du reser utomlands och har köpt Goudas Reseförsäkring. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som Gouda kund.

Avbeställningsförsäkring

Med Goudas avbeställningsförsäkring kan du få dina pengar tillbaka om något oförutsett händer som hindrar dig från att resa. Förutom själva resan med flyg och hotell försäkrar du också andra resekostnader, du väljer själv vilket belopp du önskar att försäkra. Avbeställningsförsäkringen gäller helt utan självrisk. Försäkringen kostar 7% av resans pris du önskar att försäkra hos Gouda-

Avbeställningsförsäkringen täcker bland annat om du måste avbeställa din resa på grund av någon av följande orsaker:

 • Om du eller andra i resesällskapet drabbas av akut sjukdom eller olycksfall
 • Om någon nära anhörig blir akut sjuk eller drabbas av olycksfall
 • Försäkringen täcker mycket mer än detta, läs fullständiga villkor

Innehållet i denna text kan inte användas i juridiska sammanhang. Vi hänvisar till Gouda för fullständiga försäkringsvillkor.

Anixi-au-pair-Australien-3

Träffa andra deltagare och få vänner från hela världen!

RES OCH UPPLEV AUSTRALIEN

australien-meetings

australien-surf-camp

road-trip-australien

east-coast-tour

Några goda anledningar till att bli au pair med Anixi i Australien

Vi hjälper dig med visum innan avresa

Arrangerade au pair träffar och kontaktlista till andra au pairer

Bonus på minst 500 AUD efter 6 månader

24/7 nödnummer

Vi finns där för dig under hela din vistelse Kontaktperson både i Sverige och i Australien

TAGGAD PÅ ATT UPPLEVA AUSTRALIEN?

Anixi hjälper dig komma iväg på ditt livs äventyr. Vi hjälper dig med att hitta värdfamilj, komma i kontakt med andra au pairer – och fixar allt det praktiska!

Au pair i Australien

Som au pair i Australien får du chansen att förbättra din engelska i ett härligt klimat. Du kommer bli en del av en ny kultur, få internationell arbetslivserfarenhet och träffa nya vänner från världens alla hörn. Du kan arbeta som au pair i 6 till 12 månader. Det finns även möjlighet till kortare placeringar om du kan starta från januari till maj. 

Vilka städer kan jag bli au pair i?

Vi placerar främst i storstadsregionerna kring Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Vi gillar att ha våra au pairer samlade så att ni lätt ska hitta andra au pairer att kunna hänga med på fritiden.

Lön och arbetstimmar:

Arbetstimmar: 25-40 timmar/vecka

Lön: 250-400 AUD/vecka

Ledig tid: 2 dagar/vecka

Bonus: efter 6 månaders vistelse på minst 500 AUD

Programlängd: 6-12 månader, möjlighet till kortare placering om du kan börja i jan-maj

 

Vad gör en au pair?

Schema och arbetsuppgifter varierar beroende på familjens behov. Ingen familj är exakt likadan och därför kan upplägget se lite olika ut. Nedan finner du exempel på vad arbetet kan innefatta:

 • Leka med barnen.
 • Väcka barnen, göra dem redo för skolan.
 • Förbereda måltider till barnen.
 • Spela spel, pyssla med barnen.
 • Bada och byta om på barnen.
 • Lägga barnen och vara barnvakt.
 • Köra barnen till skolan och andra aktiviteter.
 • Städa barnens rum och plocka undan efter barnen.
 • Tvätta och stryka barnens kläder

anixi-australien-au-pair-at-a-glance

Studera i Australien

Demi -Pair

Om du vill studera under din au pair-tid rekommenderar vi demi-pair. Om du väljer att åka som Demi Pair till Perth arbetar du 15 timmar i veckan och resten av tiden kan du ägna åt dina språkstudier. Demi-pair passar dig som vill läsa engelska men slippa extra kostnader för mat och boende. Det finns kurser för alla nivåer. Kontakta oss för mer info om vad som ingår i Demi-Pair och kostnader.

Studera engelska

Om du inte har en Cambridge-examen kan det här vara det perfekta tillfället att utnyttja för att erhålla en sådan. Cambridge är en av världens största och mest erkända språkexamina. Den bedömer engelska-nivån hos personer med engelska som andraspråk och prövar alla olika språkfärdigheter. Den är ett bevis på att du är bra på engelska. Examen är välkänd bland arbetsgivare i hela världen, inte minst i Sverige. Du kan även välja att tex. Göra en TESOL som senare berättigar dig att lära ut engelska till andra.

Det är viktigt med en rolig fritid

I Australien är stranden hjärtat och antagligen kommer du att spendera ganska mycket tid där. Sedan är det precis som i vanliga livet. Du gör det du tycker är roligt. Du kan träffa kompisar, utforska staden, gå till gymmet, shoppa gå på bio eller vad du nu kan tänkas vilja göra.

Träffa andra au pairer

Det kan vara skönt att veta att det anordnas au pair-träffar så att du kan lära känna de andra deltagarna i ditt område. Kontaktuppgifter till de andra au pairerna som åker med oss på Anixi får du tillgång till redan innan avresa. Så du har kanske t.o.m. skaffat nya kompisar innan du anlänt till Australien.

Res och upplev Australien

En del av upplevelsen är ju att se och göra så mycket som möjligt! Förutom au pair har vi även Working Holiday så om du vill kan du efter din au pair-tid ta andra jobb och resa runt för att se mer av det här fantastiska landet.
Australien är ett fantastiskt land där det finns hur mycket som helst att se och göra. Ta tillvara på tiden, gör en ”bucket list” och försök att hinna se så mycket som möjligt när du är här! Vi anordnar även Surf Camps, resor och mycket mer.

Kostnad och förmåner

Programavgift: 6 700 kr

Du betalar ingen avgift innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

 

Allt det här ingår i programavgiften:

Innan avresa:

 • Hjälp med ansökan
 • Matchning med värdfamilj
 • Personlig kontaktperson hos Anixi som du även har till stöd under hela din utlandsvistelse
 • Hjälp med visumansökan
 • Förberedelsemöte. Så att du åker iväg väl förberedd på vad det innebär att vara au pair
 • Kontaktlista till andra Anixi-au pairer

 

På plats:

 • AUS$ 250-400/vecka i lön beroende på antal arbetstimmar
 • 2 dagar ledigt/vecka
 • Bonus efter 6 månader (AUS$ 500)
 • Arrangerade au pair träffar och kontaktlista till andra au pairer
 • Välkomstmaterial
 • Stöd i från vår australiska partner under hela din vistelse
 • 24/7 nödnummer
 • Mat och eget rum hos värdfamiljen

 

Övriga kostnader:

 • Hälsointyg
 • Flygbiljett och försäkring
 • Au pair visum AUS$ 635
 • Australienskt körkort (om du ska köra mer än 6 månader)
 • Internationellt körkort
 • WWC-check *

*Australiens regering kräver att alla som tar hand om barn (tex en au pair) ansöker och erhåller ett intyg, s.k. wwc-check. Det gör du på plats i Australien med vår partner-agenturs hjälp. ca.80-130 AUD. (Kostnaden varierar beroende på vart i Australien man ska bo).

anixi-au-pair-australien-adventure

Ansökningskriterier

Kan jag bli au pair?

Vill du bli au pair i Australien och uppleva ett spännande äventyr? Du är på rätt väg! Nedan hittar du kriterierna som behöver uppfyllas:

 • Är 18-30 år
 • Har erfarenhet av att ta hand om barn utanför släkten
 • Har gått ut gymnasiet (vid avresa)
 • Är vid god hälsa
 • Inte röker
 • Inte har någon anmärkning i polisregistret

 

Om du matchar dessa kriterier, är ditt spännande äventyr som au pair i Australien bara några steg bort. Ansök idag och låt denna fantastiska resa börja!

Att bli au pair med Anixi är enkelt

Anixi gör det lätt för dig att bli au pair. Vi hjälper dig med allt som ska fixas innan avresa, att hitta en familj och finns där som stöd för dig under hela din vistelse.

1. Ansök

Gör en ansökan, skriv ett litet brev och lägg in lite bilder.

2. Boka in samtal med oss

Samtalet sker digitalt så du behöver inte resa någonstans. Efter samtalet får du en länk där du fyller i dina referenser.

3. Prata med familjer

När dina referenser är verifierade av oss och om allt ser bra ut får du börja prata med familjer.

4. Hittat din familj?

Kul! Nu gör vi en formell inbjudan och när den är klar förbereder vi dig inför din resa och hjälper till med allt som ska fixas.

5. Äventyret kan börja

Vi finns med dig varje steg på vägen. Nu skapar vi oförglömliga minnen tillsammans!

Känn dig trygg med Anixi

Som au pair med Anixi har du alltid stöd

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd under sin au pair-tid. Man vill veta att man får hjälp om något inte fungerar som det ska. Vi på Anixi arbetar för att du ska känna att du har just det här stödet. Därför hjälper vi till med alla praktiska förberedelser och håller kontinuerlig kontakt med dig under din vistelse som au pair i Australien. För en bra organisation erbjuder sina au pairer stöd i alla faser.

 

Betala först när du valt familj

Dessutom betalar du inget innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut några pengar.

 

Förberedelsemöte

Vi håller även pre-departure möte innan avfärd (det är naturligtvis gratis). På mötet tar vi upp allt det där som vi önskar att någon hade sagt till oss innan vi åkte väg. Vi tror benhårt på att ju mer du vet, desto lättare är det väl på plats i Australien. På mötet tar vi bland annat upp kulturkrockar, hur man hanterar hemlängtan med mera. För vi vill att du ska känna dig både förberedd och att vi finns här för dig under hela din au pair-tid.

 

Vi väljer nogrannt ut våra samarbetspartners

Vi på Anixi väljer med stor omsorg ut vilka vi samarbetar med. Vår partner i Australien är precis som Anixi medlemmar i och godkända av IAPA (International Au Pair Association) vars uppgift är att kvalitetssäkra förmedlingar och au pair-programmet världen över. De är också en av initiativtagarna till och medlem i CAPAA (Cultural Au Pair Association of Australia) som är den australienska motsvarigheten till IAPA.

Anixi-au-pair-Australien-3

Glöm inte att försäkra dig på ditt livs äventyr – Reseförsäkring

 

Vi samarbetar med Gouda Reseförsäkring som är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige och är Norges största försäkringsbolag. I Sverige är Gouda Reseförsäkring en av de ledande aktörerna på marknaden inom segmentet reseförsäkring. Gouda försäkrar idag mer än 2 miljoner resenärer per år.

 

För oss på Anixi är det viktigt att du är rätt försäkrad när du reser med oss.

 

Visste du att hemförsäkringens reseskydd inte alltid gäller om du ska arbeta under din utlandsvistelse? Åker du för att arbeta som Au-pair eller på Working Holiday är det extra viktigt att du ser över ditt försäkringsskydd. Du kan teckna Goudas försäkring i samband med utresan från Sverige eller om du har en hemförsäkring som gäller för arbete kan du teckna från dag 46 eller 61. Goudas Reseförsäkring gäller för dig som privatperson men gäller även när du arbetar.

 

Detta innehåller bla. försäkringen:

 

 • Tillgång till 24 h alarmcentral: Blir du sjuk eller råkar ut för ett olycksfall finns vi bara ett samtal bort. Goudas alarmcentral hjälper dig i kontakten med vårdgivare utomlands samt ställer ut betalningsgarantier åt dig så du slipper egna utlägg.
 • Vårdkostnader: Försäkringen ersätter vårdkostnader till nödvändiga och skäliga kostnader, det innebär att det inte finns ett maxtak för sjukvårdskostnader.
 • Hemtransport om du blir allvarligt sjuk på resan: Hemtransport om något mer allvarligt händer under redan som gör att du måste transporterahem för vidare vård i Sverige.
 • Missad hemresa på grund av sjukdom: Missar du din hemresa på grund av sjukdom ersätter försäkringen merkostnader för en ny hemresa, du får även merkostnader för kost och logi.
 • Ingen självrisk: Försäkringen gäller alltid helt utan självrisk och ersätter dig från första kronan.
 • EYR – Ta med läkaren i mobilen!: Nu får du tillgång till svensktalande läkare via videokonsultation när du reser utomlands och har köpt Goudas Reseförsäkring. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som Gouda kund.

Avbeställningsförsäkring

Med Goudas avbeställningsförsäkring kan du få dina pengar tillbaka om något oförutsett händer som hindrar dig från att resa. Förutom själva resan med flyg och hotell försäkrar du också andra resekostnader, du väljer själv vilket belopp du önskar att försäkra. Avbeställningsförsäkringen gäller helt utan självrisk. Försäkringen kostar 7% av resans pris du önskar att försäkra hos Gouda-

 

Avbeställningsförsäkringen täcker bland annat om du måste avbeställa din resa på grund av någon av följande orsaker:

 • Om du eller andra i resesällskapet drabbas av akut sjukdom eller olycksfall
 • Om någon nära anhörig blir akut sjuk eller drabbas av olycksfall
 • Försäkringen täcker mycket mer än detta, läs fullständiga villkor

 

Innehållet i denna text kan inte användas i juridiska sammanhang. Vi hänvisar till Gouda för fullständiga försäkringsvillkor.

Träffa andra deltagare och få vänner från hela världen!

Hej!

 

Vi är team Anixi vi brinner för att hjälpa unga upptäcka äventyret i världen!
Har du drömt om att jobba utomlands, lära dig nya färdigheter och uppleva en annan kultur? Vi vet sättet att göra det! ☀️ Vi hjälper vi dig hitta det perfekta programmet för dig. Vi erbjuder personlig vägledning, unika upplevelser och stöd under hela din vistelse.

 

Redo för ditt livs äventyr? Kom igång med din ansökan idag. Nu skapar vi oförglömliga minnen tillsammans. ❤️

RES OCH UPPLEV AUSTRALIEN

australien-meetings

australien-surf-camp

road-trip-australien

east-coast-tour

Låt dig inspireras av andra au pairer

Anixi-au-pair-Australien-SaraJ

Anixi-au-pair-Australien-Elin

Moa-au-pair-i-Australien

Några goda anledningar till att bli au pair med Anixi i Australien

Vi hjälper dig med visum innan avresa

Arrangerade au pair träffar och kontaktlista till andra au pairer

Bonus på minst 500 AUD efter 6 månader

24/7 nödnummer

Vi finns där för dig under hela din vistelse Kontaktperson både i Sverige och i Australien

 Vi är certifierade 

Låt dig inspireras av andra au pairer

Anixi-au-pair-Australien-SaraJ

Anixi-au-pair-Australien-Elin

Moa-au-pair-i-Australien

Trending Now

       

9/7 Alma ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

11/7 Smilla ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

12/7 Hedda ansökte just om att bli Au Pair i Nya Zeeland. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

8/7 Kajsa ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       

Trending Now

       

12/7 Hedda ansökte just om att bli Au Pair i Nya Zeeland. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

11/7 Smilla ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

9/7 Alma ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

8/7 Kajsa ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i ditt namn och nummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Genom att kryssa i rutan och skicka in det här formuläret intygar jag att jag har läst, godkänt och samtycker till Anixi:s integritetspolicy.

Vanliga frågor

Kan jag resa i Australien?

Det tycker vi absolut att du ska göra! Hela vitsen är ju att hinna se och göra så mycket du kan medan du är iväg. Många är tex först au pair och fortsätter sedan på en Working Holiday. Där man både kan resa och arbeta. Vi anordnar även resor runt om i Australien. Bara fråga oss så hjälper vi gärna till!

Varför ska jag välja att åka med Anixi?

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

 • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss. Varje au pair har alltid en personlig kontakt-person som finns där för dig under hela din au pair-tid. Vi försöker göra allt det där som vi önskar att någon gjort för oss när vi åkte.
 • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer ett gratis förberedelsemöte innan avfärd och vi hjälper med alla detaljer kring din au pair-vistelse. Tex till de länder där visum behövs hjälper vi dig att ansöka (inte bara med instruktioner utan personlig hjälp).
 • Betala först när du valt familj. Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför betalar du inget eller förbinder dig till något innan du har valt din familj. Det är först då du betalar programavgiften. Det finns heller inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp. Utan vi har en avgift- programavgiften.
 • Förmånligt pris! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Kan jag ansöka med en kompis till Au pair i Australien?

Javisst går det bra! Vi placerar i huvudsak i storstadsregionerna kring Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Så vi kan ordna att ni kan vara i samma stad.

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i ditt namn och nummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Genom att kryssa i rutan och skicka in det här formuläret intygar jag att jag har läst, godkänt och samtycker till Anixi:s integritetspolicy.

Vanliga frågor

Kan jag resa i Australien?

Det tycker vi absolut att du ska göra! Hela vitsen är ju att hinna se och göra så mycket du kan medan du är iväg. Många är tex först au pair och fortsätter sedan på en Working Holiday. Där man både kan resa och arbeta. Vi anordnar även resor runt om i Australien. Bara fråga oss så hjälper vi gärna till!

Varför ska jag välja att åka med Anixi?

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

 • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss. Varje au pair har alltid en personlig kontakt-person som finns där för dig under hela din au pair-tid. Vi försöker göra allt det där som vi önskar att någon gjort för oss när vi åkte.
 • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer ett gratis förberedelsemöte innan avfärd och vi hjälper med alla detaljer kring din au pair-vistelse. Tex till de länder där visum behövs hjälper vi dig att ansöka (inte bara med instruktioner utan personlig hjälp).
 • Betala först när du valt familj. Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför betalar du inget eller förbinder dig till något innan du har valt din familj. Det är först då du betalar programavgiften. Det finns heller inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp. Utan vi har en avgift- programavgiften.
 • Förmånligt pris! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Kan jag ansöka med en kompis till Au pair i Australien?

Javisst går det bra! Vi placerar i huvudsak i storstadsregionerna kring Sydney, Melbourne, Brisbane och Perth. Så vi kan ordna att ni kan vara i samma stad.