Au pair England

Här börjar din resa som au pair i England

Scones och afternoon tea, mysiga pubar, fish n’ chips, fantastisk shopping, fotboll och musikfestivaler är bara några av sakerna som vi förknippar med England.

Tyvärr finns det fortfarande inga nya inreseregler klara till England. Det är tråkigt men så ser det ut.
Du kan bara bli au pair i England just nu om du har något av följande:

 

 • Brittiskt medborgarskap
 • Nationalitet som tillåter att du kan ansöka om T5 visum om du har medborgarskap i något av följande länder Australien, Nya Zeeland, Kanada eller Sydafrika (British Ancestor Visa)
 • EU-medborgare med pre-settlement status

 

Om du inte uppfyller ovanstående kriterier tycker vi att du ska se vilka andra fantastiska länder det finns att åka till. En hel värld som bara väntar på att du ska upptäcka den!

Här börjar din resa som au pair i England

Scones och afternoon tea, mysiga pubar, fish n’ chips, fantastisk shopping, fotboll och musikfestivaler är bara några av sakerna som vi förknippar med England.

Tyvärr finns det fortfarande inga nya inreseregler klara till England. Det är tråkigt men så ser det ut.
Du kan bara bli au pair i England just nu om du har något av följande:

 

 • Brittiskt medborgarskap
 • Nationalitet som tillåter att du kan ansöka om T5 visum om du har medborgarskap i något av följande länder Australien, Nya Zeeland, Kanada eller Sydafrika (British Ancestor Visa)
 • EU-medborgare med pre-settlement status

 

Om du inte uppfyller ovanstående kriterier tycker vi att du ska se vilka andra fantastiska länder det finns att åka till. En hel värld som bara väntar på att du ska upptäcka den!

Are you ready for the adventure of a lifetime?

Att resa ger dig nya perspektiv och du får nya insikter om vad du vill göra i framtiden. Våga ge dig ut på nya äventyr. Anixi finns vid din sida varje steg på vägen.

Au pair England

Vi placerar au pairer i hela England men de flesta bor i London-området. Som au pair i England får du chansen att resa, förbättra dina språkkunskaper och jobba utomlands. Att vara au pair innebär att du kommer att lära känna en ny kultur, få internationell arbetslivserfarenhet och träffa nya vänner från världens alla hörn.

 

Angående Brexit: Tyvärr är det så att vi har ännu inga besked exakt vad som gäller för inresa för au pairer i Storbritannien. Vi antar att det kommer införas ett visum men inget är säkert. Vi kommer självklart att uppdatera hemsidan så fort vi har korrekt information. Vi är ledsna att inte kunna ge klara besked men vi ber om din förståelse, då det inte ligger i våra händer. Antar att vi helt enkelt måste ha tålamod med det här också, som med så mycket annat det senaste året.

Erbjudande just nu: Vi vet att ni gärna vill planera och veta när man kan åka. På grund av Brexit och den osäkra situationen om när/om man kommer att kunna resa in till England som au pair igen har vi ett förslag. Du kan åka till ett annat land först för att sedan fortsätta till England utan att behöva betala någon ny programavgift.  Hör bara av dig så kan vi se vilket land som skulle kunna passa dig.

 

En au pairs schema och ansvar varierar beroende på familjens behov. Au pairens uppgifter varierar också från familj till familj, nedan finner du exempel på vad arbetet kan innefatta:

 • Leka med barnen.
 • Väcka barnen, göra dem redo för skolan.
 • Förbereda måltider till barnen.
 • Spela spel, pyssla med barnen.
 • Bada och byta om på barnen.
 • Lägga barnen och vara barnvakt.
 • Köra barnen till skolan och andra aktiviteter.
 • Städa barnens rum och plocka undan efter barnen.
 • Tvätta och stryka barnens kläder

anixi-au-pair-england-ansökningskriterier

PLUGGA ENGELSKA

För dig som vill, kan du även kombinera au pair i England med en engelska-kurs. Vi kan hjälpa dig med information om olika skolor i området där du bor. Din värdfamilj sponsrar dina studier med 20 pund i månaden.

Om du inte redan har en Cambridge-examen kan det här vara det perfekta tillfället till att skaffa en sådan. Cambridge är en av världens största och mest erkända språkexamina.

Den bedömer engelska-nivån hos personer med engelska som andraspråk och prövar alla olika språkfärdigheter. Den är ett bevis på att du är bra på engelska. Examen är välkänd bland arbetsgivare i hela världen, inte minst i Sverige. Cambridge-examen ger dig dessutom språklig behörighet till ett stort antal högskolor och universitet, framförallt i Storbritannien.

Det är viktigt med en givande fritid

Din lediga tid styr du själv över. Du kan träffa kompisar, utforska staden, gå till gymmet, shoppa gå på bio eller vad du nu kan tänkas vilja göra. Som au pair i England finns det en massa roliga saker att sysselsätta sig med när du är ledig.

Träffa andra au pairer

Det kan vara skönt att veta att som au pair med oss kommer du att få ett login-namn och ett lösenord till en online site med alla au pairer i hela Storbritannien som åker med en organisation godkänd av BAPAA (the British Au Pair Agencies Association). På så vis kan du om du vill ta en utflykt till en annan stad kontakta au pairer som bor där och så klart lära känna de andra au pairerna som bor i ditt närområde!

Res runt och se mer

Vi rekommenderar även när man har ledigt att resa runt lite och se mer av Storbritannien och Europa. Varför inte resa upp till Skottlands högland eller ta tåget ner till Paris? Även den engelska landsbygden är väldigt vacker och helt plötsligt känner man sig som man är mitt i ett avsnitt av en engelsk deckare. England är ett mångkulturellt land och här finns det något för alla smaker. Vi får se vilken som blir din favorit!

PROGRAMAVGIFT: 4 100 kr

Du betalar ingen avgift innan du har valt familj.

Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

 

Allt det här ingår i programavgiften:

Innan avresa:

 • Hjälp med ansökan
 • Matchning med värdfamilj
 • Personlig kontaktperson hos Anixi som du även har till stöd under hela din utlandsvistelse
 • Förberedelsemöte Så att du åker iväg väl förberedd på vad det innebär att vara au pair
 • Kontaktlista till andra Anixi-au pairer

 

På plats:

 • Minimum 80 pund i veckan
 • 2 dagars ledigt per vecka
 • 20 pund i månaden till engelska-lektioner
 • Kontaktlista till andra au pairer
 • Inlogg till BAAPAs ”Find a friend App”
 • 2 veckors betald semester per 6 månader
 • 24 timmars nödnummer
 • Stöd från vår engelska partnerorganisation under hela din vistelse
 • Välkomstmaterial (med bla. SIM-kort till mobilen)
 • Mat och eget rum

 

Övriga kostnader:

 • Flygbiljett och försäkring
 • Hälsoundersökning, ca 800-1200 SEK

Anixi-au-pair-England

Kan jag bli au pair?

Du kan bli au pair i England om du uppfyller nedanstående kriterier:

 • Är 18-30 år
 • Ha erfarenhet av att ta hand om barn
 • Ha gått ut gymnasiet
 • Är vid god hälsa
 • Ingen anmärkning i polisregistret
 • Ha baskunskaper i engelska

Att bli au pair med Anixi är enkelt

Vi hjälper dig med allt som ska fixas innan avresa, att hitta en familj och finns där som stöd för dig under hela din vistelse.

1. Ansök

Gör en ansökan, skriv ett litet brev och lägg in lite bilder.

2. Boka in samtal med oss

Samtalet sker digitalt så du behöver inte resa någonstans. Efter samtalet får du en länk där du fyller i dina referenser.

3. Prata med familjer

När dina referenser är verifierade av oss och om allt ser bra ut får du börja prata med familjer.

4. Hittat din familj?

Kul! Nu gör vi en formell inbjudan och när den är klar förbereder vi dig inför din resa och hjälper till med allt som ska fixas.

5. Äventyret kan börja

Vi finns med dig varje steg på vägen. Nu skapar vi oförglömliga minnen tillsammans!

Med Anixi har du alltid stöd

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd under sin tid som au pair i England. Man vill veta att man hamnar i en bra familj, att man får hjälp om något inte fungerar som det ska, samt att man vill få kontakt med andra au pairer, för kompisar är viktigt för en rolig au pair-tid!

Vi på Anixi arbetar för att du ska känna att du har just det här stödet. Därför hjälper vi till med alla praktiska förberedelser och håller kontinuerlig kontakt med dig under din au pair-tid. För en bra organisation erbjuder sina au pairer stöd i alla faser.

Betala först när du valt familj

Dessutom betalar du inget innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut några pengar.

 

Förberedelsemöte

Vi håller även pre-departure möte innan avfärd (det är naturligtvis gratis). På mötet tar vi upp allt det där som vi önskar att någon hade sagt till oss innan vi åkte väg. Anledningen till att vi håller det här mötet är enkel: Vi tror benhårt på att ju mer du vet, desto lättare är det väl på plats. På mötet tar vi bland annat upp kulturkrockar, hur man hanterar hemlängtan med mera. För vi vill att du ska känna dig både förberedd och att vi finns här för dig under hela din tid som au pair i England.

 

Våra samarbetspartners

Vi väljer alltid våra samarbetspartners med största omsorg och vår samarbetspartner i England är medlemmar medlemmar i både IAPA (International Au Pair Association) och BAPAA (the British Au Pair Agencies Association) organisationer som arbetar med att kvalitetssäkra au pair-förmedlingar.

anixi-au-pair

Träffa andra deltagare och få vänner från hela världen!

VI ÄR CERTIFIERADE

Välkommen till Anixi, din ultimata plats för ditt au pair-äventyr! Vi är officiellt certifierade av International Au Pair Association (IAPA). Anixi är din biljett till ett episkt au pair-äventyr via en seriös och certifierad organisation som finns där för dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig komma iväg på en oförglömlig resa!

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i ditt namn och nummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Genom att kryssa i rutan och skicka in det här formuläret intygar jag att jag har läst, godkänt och samtycker till Anixi:s integritetspolicy.

Låt dig inspireras av andra au pairer

anixi-au-pair-kajsa-i-england

22093686_10213758423221993_262083537_n

anixi-au-pair-elsa-i-england

Trending Now

       

22/5 Nina ansökte nyss om att bli au pair i Spanien. Är det kanske något för dig?

       
       

24/5 Fenris ansökte nyss om att bli au pair i Tyskland. Är det kanske något för dig?

       
       

23/5 Lovisa ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

21/5 Emanuela bokade just in sig på Working Holiday Australien. Vill du med åka till Australien?

       

Au pair England

Vi placerar au pairer i hela England men de flesta bor i London-området. Som au pair i England får du chansen att resa, förbättra dina språkkunskaper och jobba utomlands. Att vara au pair innebär att du  kommer att lära känna en ny kultur, få internationell arbetslivserfarenhet och träffa nya vänner från världens alla hörn.

 

Angående Brexit: Tyvärr är det så att vi har ännu inga besked exakt vad som gäller för inresa för au pairer i Storbritannien. Vi antar att det kommer införas ett visum men inget är säkert. Vi kommer självklart att uppdatera hemsidan så fort vi har korrekt information. Vi är ledsna att inte kunna ge klara besked men vi ber om din förståelse, då det inte ligger i våra händer. Antar att vi helt enkelt måste ha tålamod med det här också, som med så mycket annat det senaste året.

 

Erbjudande just nu: Vi vet att ni gärna vill planera och veta när man kan åka. På grund av Brexit och den osäkra situationen om när/om man kommer att kunna resa in till England som au pair igen har vi ett förslag. Du kan åka till ett annat land först för att sedan fortsätta till England utan att behöva betala någon ny programavgift.  Hör bara av dig så kan vi se vilket land som skulle kunna passa dig.

anixi-au-pair-england-ansökningskriterier

anixi au-pair-england

Anixi au pair Isabell i England
 •  
 • Isabell au pair med Anixi
 • England var ett fantastiskt värdland, människorna är oerhört trevliga och landskapet är mycket vackert, jag hänfördes av alla vackra gamla hus och de gröna fälten.
 •  

Din fritid

Viktigt med en rolig fritid

Din lediga tid styr du själv över. Du kan träffa kompisar, utforska staden, gå till gymmet, shoppa gå på bio eller vad du nu kan tänkas vilja göra. Som au pair i England finns det en massa roliga saker att sysselsätta sig med när du är ledig. För det är viktigt att också ha ett liv utanför hemmet.

Träffa andra au pairer

Det kan vara skönt att veta att som au pair med osskommer du att få ett login-namn och ett lösenord till en online site med alla au pairer i hela Storbritannien som åker med en organisation godkänd av BAPAA (the British Au Pair Agencies Association). På så vis kan du om du vill ta en utflykt till en annan stad kontakta au pairer som bor där och så klart lära känna de andra au pairerna som bor i ditt närområde!

Res runt och se mer

Vi rekommenderar även när man har ledigt att resa runt lite och se mer av Storbritannien och Europa. Varför inte resa upp till Skottlands högland eller ta tåget ner till Paris? Även den engelska landsbygden är väldigt vacker och helt plötsligt känner man sig som man är mitt i ett avsnitt av en engelsk deckare. England är ett mångkulturellt land och här finns det något för alla smaker. Vi får se vilken som blir din favorit!

Studera i England

Plugga engelska

För dig som vill, kan du även kombinera au pair i England med en engelska-kurs. Vi kan hjälpa dig med information om olika skolor i området där du bor. Din värdfamilj sponsrar dina studier med 20 pund i månaden.

Om du inte redan har en Cambridge-examen kan det här vara det perfekta tillfället till att skaffa en sådan. Cambridge är en av världens största och mest erkända språkexamina. Den bedömer engelska-nivån hos personer med engelska som andraspråk och prövar alla olika språkfärdigheter. Den är ett bevis på att du är bra på engelska. Examen är välkänd bland arbetsgivare i hela världen, inte minst i Sverige. Cambridge-examen ger dig dessutom språklig behörighet till ett stort antal högskolor och universitet, framförallt i Storbritannien.

Varför åka med Anixi?

Med Anixi har du alltid stöd

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd under sin tid som au pair i England. Man vill veta att man hamnar i en bra familj, att man får hjälp om något inte fungerar som det ska, samt att man vill få kontakt med andra au pairer, för kompisar är viktigt för en rolig au pair-tid! 

Vi på Anixi arbetar för att du ska känna att du har just det här stödet. Därför hjälper vi till med alla praktiska förberedelser och håller kontinuerlig kontakt med dig under din au pair-tid. För en bra organisation erbjuder sina au pairer stöd i alla faser.

Betala först när du valt familj

Dessutom betalar du inget innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut några pengar.

Förberedelsemöte

Vi håller även pre-departure möte innan avfärd (det är naturligtvis gratis). På mötet tar vi upp allt det där som vi önskar att någon hade sagt till oss innan vi åkte väg. Anledningen till att vi håller det här mötet är enkel: Vi tror benhårt på att ju mer du vet, desto lättare är det väl på plats. På mötet tar vi bland annat upp första hjälpen, kulturkrockar, hur man hanterar hemlängtan med mera. För vi vill att du ska känna dig både förberedd och att vi finns här för dig under hela din tid som au pair i England.

Våra samarbetspartners

Vi väljer alltid våra samarbetspartners med största omsorg och vår samarbetspartner i England är medlemmar medlemmar i både IAPA (International Au Pair Association) och BAPAA (the British Au Pair Agencies Association) organisationer som arbetar med att kvalitetssäkra au pair-förmedlingar.

Anixi-au-pair-England

Arbetsuppgifter

Vad gör en au pair?

Vilka arbetsuppgifter man har kan variera. Ingen familj är exakt likadan och därför är inte heller alla au pairers scheman identiska. Nedan finner du exempel på vad arbetet kan innefatta:

 • Leka med barnen.
 • Väcka barnen, göra dem redo för skolan.
 • Förbereda måltider till barnen.
 • Spela spel, pyssla med barnen.
 • Bada och byta om på barnen.
 • Lägga barnen och vara barnvakt.
 • Köra barnen till skolan och andra aktiviteter.
 • Städa barnens rum och plocka undan efter barnen.
 • Tvätta och stryka barnens kläder

Kostnad och förmåner

Programavgift: 4 100 kr

Du betalar ingen avgift innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

Allt det här ingår:

 • Minimum 80 pund i veckan.
 • 20 pund i månaden till engelska-lektioner.
 • Eget rum
 • Mat
 • Möjligheten att förbättra din engelska
 • Kontaktlista till andra au pairer
 • Möjligheten att resa och utforska Storbritannien och Europa
 • 2 veckors betald semester per 6 månader
 • 2 dagars ledigt per vecka
 • 24 timmars stöd under hela din vistelse
 • Personlig kontaktperson hos Anixi
 • Välkomstmaterial (med bla. SIM-kort till mobilen)
 • Förberedelsemöte innan avfärd
 • Mat och eget rum

Andra kostnader:

 • Flygbiljett till/från England (vi hjälper dig gärna att hitta en biljett till ett bra pris)
 • Försäkring
 • Hälsoundersökning, ca 800-1200 SEK

Ansökningskriterier

Kan jag bli au pair?

 

Du kan bli au pair i England om du uppfyller nedanstående kriterier.

 • Är 18-30 år
 • Ha erfarenhet av att ta hand om barn
 • Ha gått ut gymnasiet
 • Är vid god hälsa
 • Ingen anmärkning i polisregistret
 • Ha baskunskaper i engelska

Ansökningsprocessen

Att bli au pair med Anixi är enkelt

Vi hjälper dig med allt som ska fixas innan avresa, att hitta en familj och finns där som stöd för dig under hela din vistelse.

1. Ansök

Gör en ansökan, skriv ett litet brev och lägg in lite bilder.

2. Boka in samtal med oss

Samtalet sker digitalt så du behöver inte resa någonstans. Efter samtalet får du en länk där du fyller i dina referenser.

3. Prata med familjer

När dina referenser är verifierade av oss och om allt ser bra ut får du börja prata med familjer.

4. Hittat din familj?

Kul! Nu gör vi en formell inbjudan och när den är klar förbereder vi dig inför din resa och hjälper till med allt som ska fixas.

5. Äventyret kan börja

Vi finns med dig varje steg på vägen. Nu skapar vi oförglömliga minnen tillsammans!

anixi-au-pair

Are you ready for the adventure of a lifetime?

Låt dig inspireras av andra au pairer

anixi-au-pair-kajsa-i-england

22093686_10213758423221993_262083537_n

anixi-au-pair-elsa-i-england

VI ÄR CERTIFIERADE

Välkommen till Anixi, din ultimata plats för ditt au pair-äventyr! Vi är officiellt certifierade av International Au Pair Association (IAPA). Anixi är din biljett till ett episkt au pair-äventyr via en seriös och certifierad organisation som finns där för dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig komma iväg på en oförglömlig resa!

Trending Now

       

23/5 Lovisa ansökte just om att bli Au Pair i Australien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

24/5 Fenris ansökte nyss om att bli au pair i Tyskland. Är det kanske något för dig?

       
       

22/5 Nina ansökte nyss om att bli au pair i Spanien. Är det kanske något för dig?

       
       

21/5 Emanuela bokade just in sig på Working Holiday Australien. Vill du med åka till Australien?

       

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i ditt namn och nummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Genom att kryssa i rutan och skicka in det här formuläret intygar jag att jag har läst, godkänt och samtycker till Anixi:s integritetspolicy.

Vanliga frågor

När betalar jag programavgiften?

Den betalas till oss när du har valt din värdfamilj.  Du betalar alltså inga pengar i förskott och du binder dig inte heller till något innan du tackat ja till en familj.

Varför ska jag välja att åka med Anixi?

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

 • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss. Varje au pair har alltid en personlig kontakt-person som finns där för dig under hela din au pair-tid. Vi försöker göra allt det där som vi önskar att någon gjort för oss när vi åkte.
 • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer ett gratis förberedelsemöte innan avfärd och vi hjälper med alla detaljer kring din au pair-vistelse. Tex till de länder där visum behövs hjälper vi dig att ansöka (inte bara med instruktioner utan personlig hjälp).
 • Betala först när du valt familj. Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför betalar du inget eller förbinder dig till något innan du har valt din familj. Det är först då du betalar programavgiften. Det finns heller inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp. Utan vi har en avgift- programavgiften.
 • Förmånligt pris! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Kan jag ansöka med en kompis?

Javisst går det bra! På flera destinationer placerar vi många au pairer i samma stad tex. London, Sydney och Paris.  Fråga oss om det landet ni är intresserade av så ska vi se vad som är möjligt.

Vanliga frågor

När betalar jag programavgiften?

Den betalas till oss när du har valt din värdfamilj.  Du betalar alltså inga pengar i förskott och du binder dig inte heller till något innan du tackat ja till en familj.

Varför ska jag välja att åka med Anixi?

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

 • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss. Varje au pair har alltid en personlig kontakt-person som finns där för dig under hela din au pair-tid. Vi försöker göra allt det där som vi önskar att någon gjort för oss när vi åkte.
 • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer ett gratis förberedelsemöte innan avfärd och vi hjälper med alla detaljer kring din au pair-vistelse. Tex till de länder där visum behövs hjälper vi dig att ansöka (inte bara med instruktioner utan personlig hjälp).
 • Betala först när du valt familj. Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför betalar du inget eller förbinder dig till något innan du har valt din familj. Det är först då du betalar programavgiften. Det finns heller inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp. Utan vi har en avgift- programavgiften.
 • Förmånligt pris! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Kan jag ansöka med en kompis?

Javisst går det bra! På flera destinationer placerar vi många au pairer i samma stad tex. London, Sydney och Paris.  Fråga oss om det landet ni är intresserade av så ska vi se vad som är möjligt.