Au pair Nya Zeeland

Upplev sagornas värld som au pair på Nya Zeeland

Det här är destinationen för dig som vill ha äventyr i kombination med en avslappnad attityd samtidigt som du förbättrar din engelska. Som au pair i Nya Zeeland kommer du att bo i en nästintill orörd värld – där naturen alltid finns inpå husknuten. Kanske är det därför befolkningen är känd för att vara så varm, välkomnande och tar dagen lite som den kommer.

Upplev sagornas värld som au pair på Nya Zeeland

Det här är destinationen för dig som vill ha äventyr i kombination med en avslappnad attityd samtidigt som du förbättrar din engelska. Som au pair i Nya Zeeland kommer du att bo i en nästintill orörd värld – där naturen alltid finns inpå husknuten. Kanske är det därför befolkningen är känd för att vara så varm, välkomnande och tar dagen lite som den kommer.

anixi-au-pair-nya-zeeland-at-a-glance

anixi-nya-zeeland-memories

elin-anixi-au-pair-nya-zeeland-profile
 •  
 • Elin au pair med Anixi
 • Hej! 😊 Jag heter Elin, är 20 år gammal och är just nu au pair på Nya Zeeland. Under de kommande tre dagarna är det min tur att ha en takeover här på Anixis instagram och ni är varmt välkomna att följa med. 🥰
 •  

Din fritid

En rolig, aktiv fritid

När du är ledig är det precis som i vanliga livet. Du gör det du tycker är roligt. Du kan träffa kompisar, utforska staden, gå till gymmet, shoppa gå på bio eller vad du nu kan tänkas vilja göra. Eftersom man bor och arbetar på samma plats är det viktigt att också hitta på saker utanför hemmet.

Träffa andra au pairer

Det kan vara skönt att veta att det anordnas au pair-träffar så att du kan lära känna de andra deltagarna och du får också en kontaktlista till de andra au pairerna. Kontaktuppgifter till de andra au pairerna som åker med oss på Anixi får du tillgång till redan i ansökningsprocessen. Så du har kanske t.o.m. skaffat nya kompisar innan avresa.

Res och se mer av Nya Zeeland

Vår partner-organisation anordnar dessutom roliga aktiviter och resor för er au pairer så att ni ska kunna se och göra så mycket som möjligt under er au pair tid.

Varför åka med Anixi?

Med Anixi har du alltid stöd

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd under sin au pair-tid. Man vill veta att man hamnar i en bra familj, att man får hjälp om något inte fungerar som det ska, samt att man vill få kontakt med andra au pairer, för kompisar är viktigt för en rolig au pair-tid!  

Vi på Anixi arbetar för att du ska känna att du har just det här stödet under din tid som au pair i Nya Zeeland. Därför hjälper vi till med alla praktiska förberedelser, visumansökan och håller kontinuerlig kontakt med dig under din au pair-tid. För en bra organisation erbjuder sina au pairer stöd i alla faser.

Betala först när du valt familj

Dessutom betalar du inget innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

Förberedelsemöte 

Vi håller även pre-departure möte innan avfärd (det är naturligtvis gratis). På mötet tar vi upp allt det där som vi önskar att någon hade sagt till oss innan vi åkte väg. Vi tror benhårt på att ju mer du vet, desto lättare är det väl på plats. På mötet tar vi bland annat upp första hjälpen, kulturkrockar, hur man hanterar hemlängtan med mera. För vi vill att du ska känna dig både förberedd och att vi finns här för dig under hela din tid som au pair i Nya Zeeland.

Våra samarbetsorganisationer

Vi på Anixi väljer med stor omsorg ut vilka vi samarbetar med. Vår  partner i Nya Zeeland är medlemmar i och godkända av IAPA (International Au Pair Association) vars uppgift är att kvalitetssäkra förmedlingar och au pair-programmet världen över.

anixi au pair formedling

Arbetsuppgifter

Vad gör en au pair?

Schema och arbetsuppgifter varierar beroende på familjens behov. Nedan finner du exempel på vad arbetet kan innefatta:

 • Leka med barnen.
 • Väcka barnen, göra dem redo för skolan.
 • Förbereda måltider till barnen.
 • Spela spel, pyssla med barnen.
 • Bada och byta om på barnen.
 • Lägga barnen och vara barnvakt.
 • Köra barnen till skolan och andra aktiviteter.
 • Städa barnens rum och plocka undan efter barnen.
 • Tvätta och stryka barnens kläder

Kostnad och förmåner

Programavgift: 6 700 kr

Du betalar ingen avgift innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

Allt det här ingår:

 • NZD$ 245-425/vecka
 • BONUS vid avslutad vistelse (520 NZD för 6 månader)
 • Personlig kontaktperson hos Anixi
 • 2 dagar ledigt/vecka
 • 2 veckors semester/6 månader
 • Hjälp med visumansökan
 • Pre-departure möte innan avfärd
 • Arrangerade au pair träffar och kontaktlista till andra au pairer
 • Välkomstmaterial
 • SIM-kort till mobilen
 • Stöd i från vår partner under hela din vistelse
 • 2 dagars all-inclusive orienteringskurs när du anländer till Auckland
 • Möjligheten att leva och bo i Nya Zeeland
 • Möjligheten att förbättra din engelska
 • Mat och eget rum hos värdfamiljen

Övriga kostnader:

 • Hälsoundersökning, ca 800-1200 SEK
 • Flygbiljett
 • Au pair visum, NZD$ 455
 • New Zealand Police Vet, NZD$ 10
 • Internationellt körkort  480 SEK
 • Försäkring

Ansökningskriterier

Kan jag bli au pair?

 

Du kan bli au pair i Nya Zeeland om du uppfyller nedanstående kriterier.

 • Är 18-30 år
 • Har erfarenhet av att ta hand om barn
 • Har gått ut gymnasiet
 • Ingen anmärkning i polisregistret
 • Är vid god hälsa

Ansökningsprocessen

Att bli au pair med Anixi är enkelt

Vi hjälper dig med allt som ska fixas innan avresa, att hitta en familj och finns där som stöd för dig under hela din vistelse.

1. Ansök

Gör en ansökan, skriv ett litet brev och lägg in lite bilder.

2. Boka in samtal med oss

Samtalet sker digitalt så du behöver inte resa någonstans. Efter samtalet får du en länk där du fyller i dina referenser.

3. Prata med familjer

När dina referenser är verifierade av oss och om allt ser bra ut får du börja prata med familjer.

4. Hittat din familj?

Kul! Nu gör vi en formell inbjudan och när den är klar förbereder vi dig inför din resa och hjälper till med allt som ska fixas.

5. Äventyret kan börja

Vi finns med dig varje steg på vägen. Nu skapar vi oförglömliga minnen tillsammans!

Anixi-au-pair-nya-zeeland-1

2 dagars förberedelsekurs

Ankomst till Nya Zeeland

När du anländer till Nya Zeeland kommer du att hämtas upp på flygplatsen av personal på vår partner-organisation. Efter det kommer du att åka till ett hostel där du kommer att bo de första 2 nätterna ihop med andra nyanlända au pairer. Dagarna varvas med information, prakstiska saker som att du tex får SIM-kort till mobilen och att bara socialisera och lära känna gruppen. Det är ett perfekt sätt att mjukstarta innan au pair-livet börjar på riktigt.

Dags att möta värdfamiljen

Träffa din värdfamilj

Efter orienteringskursen är det dags att träffa värdfamiljen. Familjen kommer antingen och hämtar dig om du ska vara au pair i Auckland eller så har de bokat en biljett till dig så att du kan åka vidare om de bor på en annan ort och då hämtar de upp dig på flygplatsen där. Det här är ett av de där ögonblicken i livet man aldrig glömmer, fyllt av många olika känslor (glädje, rädsla, nyfikenhet m.m.) inför det äventyr man har framför sig!

Utflykter och aktiviteter

Upplev Nya Zeeland

Något som vi älskar med vår Nya Zeeländska partner är att de varje månad hittar på roliga aktiviteter för er au pairer. Vad sägs om att paddla kajak på Doughnut Island, se ”glow worm caves”, segla med delfiner och mycket mera.

Träffa andra deltagare och få vänner från hela världen!

VI ÄR CERTIFIERADE

Välkommen till Anixi, din ultimata plats för ditt au pair-äventyr! Vi är officiellt certifierade av International Au Pair Association (IAPA). Anixi är din biljett till ett episkt au pair-äventyr via en seriös och certifierad organisation som finns där för dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig komma iväg på en oförglömlig resa!

Låt dig inspireras av andra au pairer

Anixi-au-pair-nya-zeeland-Noomi

Anixi-au-pair-nya-zeeland-Emma

Anixi-au-pair-Emma-Nya-Zeeland

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i ditt namn och nummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Genom att kryssa i rutan och skicka in det här formuläret intygar jag att jag har läst, godkänt och samtycker till Anixi:s integritetspolicy.

Vanliga frågor

När betalar jag programavgiften?

Den betalas till oss när du har valt din värdfamilj.  Du betalar alltså inga pengar i förskott och du binder dig inte heller till något innan du tackat ja till en familj.

Varför ska jag välja att åka med Anixi?

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

Anixi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss. Varje au pair har alltid en personlig kontakt-person som finns där för dig under hela din au pair-tid. Vi försöker göra allt det där som vi önskar att någon gjort för oss när vi åkte.

Ser till att du är väl förberedd

Teamet hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer ett gratis förberedelsemöte innan avfärd. Vi hjälper till med alla detaljer kring din au pair-vistelse. Tex till de länder där visum behövs hjälper vi dig att ansöka (inte bara med instruktioner utan personlig hjälp).

Betala först när du valt familj

Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför betalar du inget eller förbinder dig till något innan du har valt din familj. Det är först då du betalar programavgiften. Det finns heller inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp. Utan vi har en avgift och det är programavgiften.

Förmånligt pris & god service

Anixi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Kan jag ansöka med en kompis?

Javisst går det bra! På flera destinationer placerar vi många au pairer i samma stad tex. London, Sydney och Paris.  Fråga oss om det landet ni är intresserade av så ska vi se vad som är möjligt.

Trending Now

       

12/4 Alva ansökte just om att bli Au Pair i Spanien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

10/4 My ansökte nyss om att bli au pair i Spanien. Är det kanske något för dig?

       
       

11/4 Tilde ansökte nyss om att bli au pair i Australien. Är det kanske något för dig?

       
       

11/4 Thea ansökte just om att bli Au Pair i Nya Zeeland. Är det här något du också skulle vilja göra?

       

Are you ready for the adventure of a lifetime?

Att resa ger dig nya perspektiv och du får nya insikter om vad du vill göra i framtiden. Våga ge dig ut på nya äventyr. Anixi finns vid din sida varje steg på vägen.

Au pair Nya Zeeland

Som au pair i Nya Zeeland får du chansen att förbättra din engelska och njuta av allt vad landet har att erbjuda i form av, fantastisk natur, avslappnade, varma människor och roliga aktiviteter.

 

2 DAGARS FÖRBEREDELSEKURS

När du anländer till Nya Zeeland kommer du att hämtas upp på flygplatsen av personal på vår partner-organisation. Efter det kommer du att åka till ett hostel där du kommer att bo de första 2 nätterna ihop med andra nyanlända au pairer. Dagarna varvas med information, prakstiska saker som att du tex får SIM-kort till mobilen och att bara socialisera och lära känna gruppen. Det är ett perfekt sätt att mjukstarta innan au pair-livet börjar på riktigt.

 

DAGS ATT MÖTA VÄRDFAMILJEN

Efter orienteringskursen är det dags att träffa värdfamiljen. Familjen kommer antingen och hämtar dig om du ska vara au pair i Auckland eller så har de bokat en biljett till dig så att du kan åka vidare om de bor på en annan ort och då hämtar de upp dig på flygplatsen där. Det här är ett av de där ögonblicken i livet man aldrig glömmer, fyllt av många olika känslor (glädje, rädsla, nyfikenhet m.m.) inför det äventyr man har framför sig!

anixi-au-pair-nya-zeeland-at-a-glance

Det är viktigt med en givande fritid

När du är ledig är det precis som i vanliga livet. Du gör det du tycker är roligt. Du kan träffa kompisar, utforska staden, gå till gymmet, shoppa gå på bio eller vad du nu kan tänkas vilja göra. Eftersom man bor och arbetar på samma plats är det viktigt att också hitta på saker utanför hemmet.

Träffa andra au pairer

Det kan vara skönt att veta att det anordnas au pair-träffar så att du kan lära känna de andra deltagarna och du får också en kontaktlista till de andra au pairerna. Kontaktuppgifter till de andra au pairerna som åker med oss på Anixi får du tillgång till redan innan avfärd. Så du har kanske t.o.m. skaffat nya kompisar innan avresa.

 

Aktiviteter och resor

Vår partner-organisation anordnar dessutom roliga aktiviter och resor för er au pairer så att ni ska kunna se och göra så mycket som möjligt under er au pair tid.

PROGRAMAVGIFT: 6 700 kr

Du betalar ingen avgift innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

 

ALLT DET HÄR INGÅR I PROGRAMAVGIFTEN:

 • NZD$ 245-425/vecka
 • BONUS vid avslutad vistelse (520 NZD för 6 månader)
 • Personlig kontaktperson hos Anixi
 • 2 dagar ledigt/vecka
 • 2 veckors semester/6 månader.
 • Hjälp med visumansökan
 • Pre-departure möte innan avfärd
 • Emergency Hotline 24/7 + upp till 3 dagar emergency housing (vid behov)
 • Arrangerade au pair träffar och kontaktlista till andra au pairer
 • Välkomstmaterial
 • SIM-kort till mobilen
 • Stöd i från vår partner under hela din vistelse
 • 2 dagars orienteringskurs med boende när du anländer till Auckland
 • Möjligheten att leva och bo i Nya Zeeland
 • Möjligheten att förbättra din engelska
 • Mat och eget rum hos värdfamiljen

 

Övriga kostnader:

 • Hälsoundersökning, ca 800-1200 SEK
 • Flygbiljett
 • Au pair visum, NZD$ 455
 • New Zealand Police Vet, NZD$ 10
 • Internationellt körkort  480 SEK
 • Försäkring

anixi au pair formedling

Kan jag bli au pair?

 

Du kan bli au pair i Nya Zeeland om du uppfyller nedanstående kriterier:

 • Är 18-30 år
 • Har erfarenhet av att ta hand om barn
 • Har gått ut gymnasiet
 • Ingen anmärkning i polisregistret
 • Är vid god hälsa

Att bli au pair med Anixi är enkelt

Vi hjälper dig med allt som ska fixas innan avresa, att hitta en familj och finns där som stöd för dig under hela din vistelse.

1. Ansök

Gör en ansökan, skriv ett litet brev och lägg in lite bilder.

2. Boka in samtal med oss

Samtalet sker digitalt så du behöver inte resa någonstans. Efter samtalet får du en länk där du fyller i dina referenser.

3. Prata med familjer

När dina referenser är verifierade av oss och om allt ser bra ut får du börja prata med familjer.

4. Hittat din familj?

Kul! Nu gör vi en formell inbjudan och när den är klar förbereder vi dig inför din resa och hjälper till med allt som ska fixas.

5. Äventyret kan börja

Vi finns med dig varje steg på vägen. Nu skapar vi oförglömliga minnen tillsammans!

Med Anixi har du alltid stöd

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd under sin au pair-tid. Man vill veta att man hamnar i en bra familj, att man får hjälp om något inte fungerar som det ska, samt att man vill få kontakt med andra au pairer, för kompisar är viktigt för en rolig au pair-tid!  Vi på Anixi arbetar för att du ska känna att du har just det här stödet som au pair i Nya Zeeland. Därför hjälper vi till med alla praktiska förberedelser, visumansökan och håller kontinuerlig kontakt med dig under din au pair-tid. För en bra organisation erbjuder sina au pairer stöd i alla faser.

Betala först när du valt familj

Dessutom betalar du inget innan du har valt familj. Det finns alltså ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du har fått det du vill ha. Så du kan ansöka utan att behöva lägga ut en massa pengar.

 

Vi förbereder dig väl

Vi håller även pre-departure möte innan avfärd (det är naturligtvis gratis). På mötet tar vi upp allt det där som vi önskar att någon hade sagt till oss innan vi åkte väg. Vi tror benhårt på att ju mer du vet, desto lättare är det väl på plats. På mötet tar vi bland annat upp kulturkrockar, hur man hanterar hemlängtan med mera. För vi vill att du ska känna dig både förberedd och att vi finns här för dig under hela din tid som au pair i Nya Zeeland.

 

Våra samarbetspartners

Vi på Anixi väljer med stor omsorg ut vilka vi samarbetar med. Vår  partner i Nya Zeeland är medlemmar i och godkända av IAPA (International Au Pair Association) vars uppgift är att kvalitetssäkra förmedlingar och au pair-programmet världen över.

Anixi-au-pair-nya-zeeland-1

Träffa andra deltagare och få vänner från hela världen!

VI ÄR CERTIFIERADE

Välkommen till Anixi, din ultimata plats för ditt au pair-äventyr! Vi är officiellt certifierade av International Au Pair Association (IAPA). Anixi är din biljett till ett episkt au pair-äventyr via en seriös och certifierad organisation som finns där för dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig komma iväg på en oförglömlig resa!

Vill du att vi ringer dig?

Fyll i ditt namn och nummer nedan så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Genom att kryssa i rutan och skicka in det här formuläret intygar jag att jag har läst, godkänt och samtycker till Anixi:s integritetspolicy.

Låt dig inspireras av andra au pairer

Anixi-au-pair-nya-zeeland-Noomi

Anixi-au-pair-nya-zeeland-Emma

Anixi-au-pair-Emma-Nya-Zeeland

Trending Now

       

11/4 Tilde ansökte nyss om att bli au pair i Australien. Är det kanske något för dig?

       
       

10/4 My ansökte nyss om att bli au pair i Spanien. Är det kanske något för dig?

       
       

12/4 Alva ansökte just om att bli Au Pair i Spanien. Är det här något du också skulle vilja göra?

       
       

11/4 Thea ansökte just om att bli Au Pair i Nya Zeeland. Är det här något du också skulle vilja göra?

       

Vanliga frågor

När betalar jag programavgiften?

Den betalas till oss när du har valt din värdfamilj.  Du betalar alltså inga pengar i förskott och du binder dig inte heller till något innan du tackat ja till en familj.

Varför ska jag välja att åka med Anixi?

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

Anixi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid

Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss. Varje au pair har alltid en personlig kontakt-person som finns där för dig under hela din au pair-tid. Vi försöker göra allt det där som vi önskar att någon gjort för oss när vi åkte.

Ser till att du är väl förberedd

Teamet hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer ett gratis förberedelsemöte innan avfärd. Vi hjälper till med alla detaljer kring din au pair-vistelse. Tex till de länder där visum behövs hjälper vi dig att ansöka (inte bara med instruktioner utan personlig hjälp).

Betala först när du valt familj

Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför betalar du inget eller förbinder dig till något innan du har valt din familj. Det är först då du betalar programavgiften. Det finns heller inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp. Utan vi har en avgift och det är programavgiften.

Förmånligt pris & god service

Anixi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Kan jag ansöka med en kompis?

Javisst går det bra! På flera destinationer placerar vi många au pairer i samma stad tex. London, Sydney och Paris.  Fråga oss om det landet ni är intresserade av så ska vi se vad som är möjligt.