Om oss på Anixi Au Pair

Vi tar din au pair-upplevelse personligt!

När du blir au pair med oss på Anixi kan du känna dig trygg. Vi hade en otrolig tid som au pair och vår ambition är att fler ska få vara med om samma fantastiska upplevelse som vi hade. Det tror vi uppnås genom en god kommunikation och därför får varje au pair en personlig kontaktperson hos oss att vända sig till. Vi känner alla våra au pairer vid namn och när du blir au pair med oss kommer du aldrig bara vara en i mängden. Vi finns med dig på varje steg. För det viktigaste för oss är att din au pair-tid ska bli ett minne för livet!


”Varför ska jag välja att bli au pair med Anixi”?

Det finns flera skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

  • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din au pair tid. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss.
  • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Därför får alla våra au pairer gå en gratis förberedelsekurs innan avfärd och vi hjälper till med alla detaljer kring din au pair-vistelse.
  • Inga dolda avgifter! Det du betalar är programavgiften. Det finns inga småsummor här och var som senare går upp i stora belopp.
  • Betala först när du valt familj! Vi tycker inte att man ska behöva betala innan man har fått det man vill ha. Därför finns det inga avgifter förrän du har valt din familj. Det är då du betalar programavgiften.
  • Förmånligt pris! Vi har marknadens mest förmånliga pris och du får mer genom oss än vad de flesta andra organisationerna erbjuder. Det är bara att jämföra.
  • Du får intervjua med flera familjer samtidigt. Det finns inga begränsningar på hur många familjer du kan intervjua med och du får prata med flera på samma gång.

Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Titta gärna in under varje land vad som ingår i programavgiften (det är ganska mycket man får!).

Så här säger våra au pairer om oss

Det här är vad några av våra au pairer har att säga om sin erfarenhet av att åka med oss. Läs gärna mer om våra au pairers åsikter om oss här. Det är inte för intet som vi har så nöjda au pairer. Eftersom vi är en liten förmedling blir varje au pair väldigt viktig för oss. Vi är den lilla förmedlingen med det stora hjärtat.

 

”Anixi är en liten och familjär förmedling vilket jag bara tycker medför fördelar.”   Matilda au pair i Kina

 

”Anixi hjälpte mig väldigt mycket igenom allt, hade jag frågor så svarade de.  Så Anixi har varit super duper bra!! ”          Lovisa au pair i Los Angeles
 
”Jag är jättenöjd med all hjälp jag har fått från Anixi Au Pair. Jag kan vända mig till dem närhelst jag behöver något.”     Thomas i Kalifornien
 
”Tack, Natalie för den här fantastiska upplevelsen. Alla nya vänner jag fått, mitt nya liv. Jag har dig att tacka för allt!”   Marinela au pair i USA
NÅGRA GODA SKÄL ATT VÄLJA ANIXI
ÅK I 1-12+ MÅNADER

Vi erbjuder flera olika programlängder med start från 1 månad. Se varje land för specifik info.

FLEST LÄNDER ATT VÄLJA MELLAN

USA, Kina, Spanien, England, Irland, Frankrike och Tyskland. Vill du till något annat land? Hör av dig så ska vi se om vi kan hjälpa dig!

BETALA NÄR DU VALT FAMILJ

Vi tar ingen ansökningsavgift utan du betalar först när du valt familj.

KOMMUNIKATION ÄR NYCKELN

Kommunikation är A&O för en lyckad au pair-vistelse därför tror vi att ett personligt bemötande av varje sökande är en nyckeln till en framgångsrik upplevelse.

PERSONLIG KONTAKTPERSON

Vi erbjuder personlig coachning under hela din vistelse. Vi vet hur det är att vara au pair och vad som kan kännas svårt. Vi finns där för dig under hela din au pair-tid.

NOGA UTVALDA PARTNERS

Alla våra partners är medlemmar i IAPA (International Au Pair Association) och flera är dessutom medlemmar i nationella motsvarigheter till IAPA.

SPECIALISTER PÅ AU PAIR

Vi kan det här med au pair. Vi erbjuder endast au pair-placeringar för det är det vi gör bäst helt enkelt!

PERSONLIGT INFO-MÖTE

Mötet som hålls av en fd au pair, är individuellt eller kan anordnas i små grupper, så att du känner dig bekväm med att ställa alla dina frågor.

FÖRMÅNLIGT PRIS

Våra priser är några av marknadens billigaste och mest förmånliga.

DU VÄLJER FAMILJ

Det viktigaste för att du ska trivas är att du och värdfamiljen har rätt kemi mellan er. Det är alltid du som väljer vilken familj du vill åka till.

FÖRBEREDELSEKURS

Till både Kina och USA ingår förutom förberedelsemöte innan avfärd dessutom en förberedelsekurs.

FÖREBEREDANDE MÖTE

Är du väl förberedd kan du lättare hantera olika situationer som kan uppstå under din au pair tid.

LOKAL SUPPORT

Alla våra samarbetspartners erbjuder stöd på plats under hela din vistelse på vald destination.

VI ÄR MED DIG PÅ VARJE STEG

Vi finns tillhands från första dagen du kontaktar oss, genom ansökningsprocessen, tills dess att du är hemma igen och ibland även efter det.

HJÄLP MED VISUMANSÖKAN

Vi är med våra au pairer varje steg på vägen och till de länder där visum behövs assisterar vi naturligtvis genom hela processen.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

kontakta oss

Boka ett gratis (icke-bindande) informationsmöte med oss där du får en detaljerad beskrivning och en personlig skildring om hur det är att vara au pair.

Gör en ansökan

Vi skickar dig all information om hur du ansöker till din mail. En ansökan görs snabbt och enkelt med vår 3-stegs-metod.

Välj din värdfamilj

Det här är ett av de mest spännande momenten innan du åker iväg. Det är nu du får möjlighet att prata med familjer och välja din värdfamilj!

Nästan där!

Flygbiljetter, visum (till de länder det behövs), packa väskan….då var det klart. Äventyret kan börja!

SÅ HÄR TYCKER VÅRA AU PAIRER

”Som person är jag mycket blyg och jag var jättenervös för att åka och bo med okända människor. Men min värdfamilj fick mig att känna mig som hemma redan den första veckan. Varma och vänliga människor!”

Marinela au pair i USA

.