Vi tar din au pair-upplevelse personligt!

Anixi är en familje-ägd organisation. Våra egna erfarenheter från tiden utomlands och vad vi önskar att någon gjort för oss, när vi var iväg, genomsyrar allt vi gör. Vår vision är att du ska känna att vi är mer än bara en förmedling, att du har någon vid sin sida som är med dig hela vägen under resan. Vi vill helt enkelt att du ska känna dig som en i familjen.

Natalie Söderlind

Har bott i: Spanien, Grekland och Norge

Min au pair tid: Jag var au pair 2004 i en fransk-italiensk familj som då bodde i Grekland. Där hade jag hand om Sophie och Matthew. Det bästa med att vara au pair var att jag utvecklades väldigt mycket som person och att jag verkligen fått en till familj. Jag träffar fortfarande min värdfamilj flera gånger per år.

Stavros Konstantinidis

Länder jag har bott i: Ursprungligen från Grekland,  har bott i Australien, Norge och nu Sverige.

Favoritland: Nya Zeeland

Bästa Working Holiday minne: En otrolig road-trip som vi gjorde från Sydney upp till Queensland. Att se solen gå ner över havet, känna den ljumna vinden och färgerna. Jag glömmer aldrig ljuset. Det var helt magiskt!

Janna Wieling (Praktikant)

Har bott i: Tyskland och Sverige

Min au pair tid: Jag var au pair 2017 i Sverige där jag tog hand om två barn (3 och 8 år gamla). Det var det absolut bästa året i mitt liv. Jag har fått en till familj och massa nya kompisar. Som au pair utvecklades jag väldigt mycket som person, det är bara en oförglömlig upplevelse och jag är glad att jag vågade göra det!

Vi tar din au pair-upplevelse personligt!

Natalie Söderlind

Har bott i: Spanien, Grekland och Norge

Min au pair tid: Jag var au pair 2004 i en fransk-italiensk familj som då bodde i Grekland. Där hade jag hand om Sophie och Matthew. Det bästa med att vara au pair var att jag utvecklades väldigt mycket som person och att jag verkligen fått en till familj. Jag träffar fortfarande min värdfamilj flera gånger per år.

Stavros Konstantinidis

Länder jag har bott i: Australien, Norge och nu Sverige.

Favoritland: Nya Zeeland

Bästa Working Holiday minne: En otrolig road-trip som vi gjorde från Sydney upp till Queensland. Att se solen gå ner över havet, känna den ljumna vinden och färgerna. Jag glömmer aldrig ljuset. Det var helt magiskt!

Janna Wieling (Praktikant)

Länder jag har bott i: Tyskland och Sverige.

Min au pair tid: Jag var au pair 2017 i Sverige där jag tog hand om två barn (3 och 8 år gamla). Det var det absolut bästa året i mitt liv. Jag har fått en till familj och massa nya kompisar. Som au pair utvecklades jag väldigt mycket som person, det är bara en oförglömlig upplevelse och jag är glad att jag vågade göra det!

Låt dig inspireras av våra deltagare

Linnea-aupair-spanien-blogg

anixi-au-pair-australien-nora-kangaroo

viktoria-au-pair-nya-zeeland-bridge

michelle-frankrike-disneyland

Vanliga frågor

Vanliga frågor

[vc_tta_accordion]

Du bestämmer själv hur länge du vill vara iväg och du kan närsomhelst avbryta din vistelse. Visumet till Australien och Nya Zeeland är giltigt i 12 månader men många stannar tex. 6 månader. Det är helt enkelt upp till dig hur länge du vill vara iväg.

Det finns flera goda skäl till att välja att åka med oss men det här tycker vi är det mest väsentliga.

  • Vi erbjuder stöd och personlig coachning under hela din utlandsvistelse. Anledningen till att man väljer att åka via en organisation är ju att man vill ha stöd och det garanterar vi att du kommer att ha genom oss. Varje deltagare har alltid en personlig kontaktperson som finns där för dig under hela din vistelse. Vi försöker göra allt det där som vi önskar att någon gjort för oss när vi åkte.
  • Förberedelser innan du åker iväg. Vi hjälper till med ALLT. Vi tror och vet genom egen erfarenhet att ju mer du vet innan du åker desto lättare är det på plats. Till de länder där visum behövs hjälper vi dig att ansöka (inte bara med instruktioner utan vi gör visumansökan tillsammans med dig).
  • Förmånligt pris! Vi har ett av marknadens mest förmånliga pris utan att vi drar ner på servicen. Det är bara att jämföra.
  • Vi på Anixi har alla själva erfarenhet av att både bo, arbeta och studera utomlands. Sedan finns det såklart en hel del andra saker som också är bra med Anixi. Att vi tex är certifierade Australien-specialister.

Javisst går det bra! Meddela bara i ansökan att ni är vänner så ordnar vi det. 

Det är alltid bra att vara ute i god tid för att veta att det finns platser kvar men vi behöver ha din ansökan minst 4 veckor innan tänkt avresa.

Det finns ett krav ifrån Australiska myndigheter att du har med dig minst 5000 AUD (ca 35 000SEK).

Sedan är det alltid bra att fundera över. Vad vill jag göra i Australien? Hur mycket vill jag resa? Så att man kan göra en budget som passar. Hellre ha med sig lite för mycket pengar än tvärtom.

Självklart! Veckan innan avresa skapas en WhatsApp grupp där ni som ska på samma ”tour” kan ha kontakt med varandra. Finns det andra ifrån Sverige på samma resa får ni kontakt ännu tidigare för att eventuellt även samordna er resa till Australien.

Med vår hjälp! I Australien kommer vår partner att hjälpa dig att komma igång med jobb-sökandet. Det finns många olika slags jobb inom tex service, byggbranchen, jobba på gård m.fl De gör även utskick varje vecka via epost med nya jobb som dykt upp.

De flest working holiday makers landar sitt första jobb 2-3 veckor efter inresa.

Medicare är en sjukvårdsplan från australiska myndigheter där bara ett fåtal länder däribland Sverige ingår. Det gör att man har rätt till sjukvård för ett rabatterat pris och ibland helt gratis.

Det är viktigt att du är försäkrad under tiden du är iväg och dessutom är det något som australiska myndigheter kräver. Det finns flera olika slags försäkringsbolag att välja bland och det bästa är att fråga efter en offert så att du kan jämföra vilken som är mest fördelaktig för dig.

 

Extra natt: 330 SEK /natt

Uppgradera till privat rum: 830 SEK/natt

OBS! Det går inte att uppgradera till privat rum på Surf Camp där vi bor en natt under vår Road Trip (Sydney start).

[/vc_tta_accordion]