Angående covid-19

Vi på Anixi tar smittspridningen av Covid-19 på stort allvar, vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om läget och följer myndigheternas rekommendationer. För våra au pairers säkerhet och välbefinnande har självklart högsta prioritet.
Vi har börjat skicka iväg au pairer igen, främst inom Europa men vi har även ett par stycken som har fått inresetillstånd till USA (även om USA i stort är stängt).  För avresor till länder utanför EU väntar vi fortfarande på besked om startdatum.

Vi får se till att ta hand om varandra, jobba tillsammans och att komma ihåg; Det kommer inte vara så här för alltid. Efter regn kommer solsken. Det kan vara en bra tanke att ha med sig just nu. #NeverGiveUpOnYourDreams!

 

När går det att åka?
Flera länder har redan öppnat upp sina gränser. Vi har redan au pairer som har börjat att åka till länder inom Europa som Irland, Tyskland, Spanien, Frankrike och Italien.

Angående länder utanför EU inväntar vi fortfarande besked från myndigheterna i Sverige, Nya Zeeland, USA och Australien när det kan anses säkert att resa igen.
För Storbritannien inväntar vi besked från myndigheter vilka regler som kommer att gälla på grund av Brexit. Vi kommer att uppdatera hemsidan så snart vi har den informationen.

 

Vill du åka som au pair till ett land utanför EU men är trött på att vänta?

Om du tycker att det känns långtråkigt att bara vänta tills myndigheterna ger besked kan vi erbjuda dig att först åka som au pair i Europa för att sedan fortsätta din au pair-tid i Australien/Nya Zeeland/USA helt utan extra kostnad. Du får alltså två länder till priset av ett (vi bjuder på det billigaste).

De länderna vi har i Europa är följande:
Irland
Frankrike (här måste du kunna tala franska)
Tyskland (kunskaper i tyska krävs)
Spanien (det räcker att du kan engelska)
Italien (det räcker att du kan engelska)
Holland (det räcker att du kan engelska)

Om du tycker att det låter intressant är det bara att du hör av dig så ska vi hjälpa dig att få ihop din ansökan.

 

Våra råd kring din au pair-ansökan
Gör klart saker som ansökan, brevet, bilder och referenser.

Vi kan även boka in intervjuer (digitalt online) så att du kan komma igång med din matchningsprocess och börja prata med familjer. På så vis kan du komma igång med din ansökan och vidare i processen men utan att du behöver lägga ut några pengar. Du behöver inte heller betala någon programavgift innan vi kan göra specifika resplaner.

 

Våra råd kring din ansökan (Work n Travel/Farmstay/Combo)

Du kan skicka in en ansökan (det kostar ingenting) så går vi vidare med att ansöka om visum och detaljerna kring din resa så fort det är möjligt.

Vi hoppas att vi snart kan återgå till det normala så att vi kan hjälpa dig komma iväg på ditt dröm-äventyr.

 

Allt gott!

Team Anixi

ANGÅENDE COVID-19

Vi på Anixi tar smittspridningen av Covid-19 på stort allvar och i nuläget har vi ställt in alla avgångar fram till den 15 juni i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om läget för att ta hänsyn till planerade avgångar efter det.

Vi får se till att ta hand om varandra, jobba tillsammans och att komma ihåg att det kommer inte vara så här för alltid. Efter regn kommer solsken. Det kan vara en bra tanke att ha med sig just nu. #NeverGiveUpOnYourDreams!

Din utlandsvistelse
Vår förhoppning är att det inte ska behöva påverka dig som vill åka till hösten eller senare men i nuläget vet vi inte riktigt när det kommer att vara säkert att resa igen.

Våra råd kring din au pair-ansökan
Gör klart saker som ansökan, brevet, bilder och referenser.

Vi kan även boka in intervjuer (digitalt online) så att du kan komma igång med din matchningsprocess och börja prata med familjer. På så vis kan du komma igång med din ansökan och vidare i processen men utan att du behöver lägga ut några pengar.

Våra råd kring din ansökan (WorknTravel/Farmstay/Combo)

Du kan skicka in en ansökan (det kostar ingenting) så går vi vidare med att ansöka om visum och detaljerna kring din resa så fort det är möjligt.

Vi hoppas att vi snart kan återgå till det normala så att vi kan hjälpa dig komma iväg på ditt dröm-äventyr.

Allt gott!

Team Anixi