NICOLE I FRANKRIKE

Det är lätt det bästa jag har varit med om och att resa med Anixi gav mig jättebra underlägg för att nätverka och känna mig säker in min arbetsposition.

Nicole au pair i Frankrike

Kan du beskriva lite om där du bor och vad det finns att göra på din lediga tid?

 

Jag bor strax utanför Paris i ett villaområde. Jag har ett eget hus och lever väldigt avskilt från familjen till skillnad från många andra au pairer. Området är väldigt familjevänligt och det finns allt möjligt att göra, samhället har sin egen bio, kulturhus butiker och restauranger. Jag har fått många vänner sen jag kom hit, en del via genom agenturen och den del genom att nätverka själv till exempel i franska kursen som jag går i. Då jag har många au pair vänner har de flesta samma schema så en vanlig dag går jag till skolan för att sedan möta upp någon vän på lunch, shopping eller turistande i Paris. Mot eftermiddagen drar sig alla hemåt och jobbar några timmar. 

Att få komma bort från vardagen och att få prova på något helt nytt! Det är ett underbart sätt att resa och uppleva världen på eftersom att man blir försedd med boende och lite extra pengar. 

 

Om någon går i tankarna på att bli au pair med Anixi vad skulle du säga till dem då?

 

Jag skulle säga JA! Det är lätt det bästa jag har varit med om och att resa med Anixi gav mig jättebra underlägg för att nätverka och känna mig säker in min arbetsposition. Anixi var också väldigt hjälpsamma och stöttande under en jobbigare tid då jag gick igenom ett byte av familj. Det är en av de största fördelarna enligt mig att resa med en agentur. 

 

Vad tycker du har varit den största utmaningen för dig med att vara au pair? Har du lärt dig något genom att vara au pair?

Det har varit väldigt utmanade att vara au pair, att komma till ett land där man inte förstår språket och kulturen tvingar en till att pusha sig själv på alla möjliga plan man inte har gjort förut. Jag ser utveckling både i min franska, mitt självförtroende och mitt sätt att socialt nätverka. 

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!