MARINA I USA

Det är jättelätt att bli kompis med de andra au pairerna så man får fort nya vänner.”

Anixi-au-pair-Marina-i-USA

Berätta lite om din värdfamilj.

Min värdfamilj välkomnade mig med öppna armar och fick mig att känna mig bekväm med en gång tillsammans med dem. Vi är ganska lika varandra i tankesättet och det får mig att känna att jag tog helt rätt beslut som valde att bli au pair hos dem. Mina värdföräldrar hjälper mig med allt jag behöver och jag känner verkligen som att det är mitt hem.

Hur är en vanlig jobbdag i ditt au pair liv?

På morgonen gör jag barnen redo för skolan. Sedan är jag ledig fram till eftermiddagen. En del dagar har jag lektioner så då går jag dit, andra dagar passar jag på att träffa vänner eller hitta på olika saker.

 

På eftermiddagen hämtar jag barnen och sedan äter vi mellanmål tillsammans. Efter det hjälper jag dom med läxorna och sedan leker vi ihop tills min värdmamma och pappa kommer hem från jobbet. Då äter vi middag allihopa tillsammans och sedan är min arbetsdag över.

Var det lätt att skaffa vänner?

Det är jättelätt att bli kompis med de andra au pairerna så man får fort nya vänner. Att få kompisar som inte är au pairer är lite svårare men ändå inte svårt. Men svaret är nej det är inte svårt att skaffa vänner.

Skulle du rekommendera andra att bli au pair med Anixi?

Det skulle jag absolut göra! Jag har alltid haft det stöd jag behövt och det är en erfarenhet som jag inte skulle vilja vara utan. Du kombinerar allt, resor, jobb, studier, nya vänner, massa roligheter allt i ett liksom. Och viktigast av allt du lär känna dig själv genom att vara au pair. Jag kan ärligt säga att det är det bästa beslutet jag tagit någonsin!

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!