ISABELL I ENGLAND

”Av tidigare erfarenhet så vet jag att jag lär mig språk som bäst på plats i ett annat land.”

Isabell

Varför åkte du iväg som Au pair?

Jag kan knappt minnas när jag började fundera på att vara Au pair. Jag har passat min lillebror mycket under åren och även varit danslärare och gymnastiklärare för barngrupper så jag vet att jag i framtiden vill arbeta med barn. Mina vänner var trötta på att höra mig grubbla så när jag väl bestämde mig så tyckte de alla att det var på tiden!

 

Jag kände att jag behövde utveckla min engelska för att prestera bättre med mina studier och på mitt deltidsarbete. Av tidigare erfarenhet så vet jag att jag lär mig språk som bäst på plats i ett annat land, i skolan har jag aldrig hittat den motivation som jag får när jag reser.

Har du några råd du skulle vilja dela med dig till någon som funderar på att bli au pair?

Åk över sommaren, det är perfekt för dig som studerar! Och det är aldrig för sent!

Hur har det varit att vara au pair?

Sommaren var fantastisk! Jag kan numera klassa mig själv som legomästare och sagomästare. Jag hade hand om två barn i åldrarna 3 och 5, de var mycket fantasifulla så vi hade temadagar som till exempel piratdag, safaridag och pysseldag, varje vecka!

England var ett fantastiskt värdland, människorna är oerhört trevliga och landskapet är mycket vackert, jag hänfördes av alla vackra gamla hus och de gröna fälten. Och den brittiska engelskan är ju så fin!

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!