EMMA I SPANIEN


Det känns som man är på semester och det känns aldrig som att man jobbar vilket känns underbart!

anixi-au-pair-emma-spanienBerätta lite om din värdfamilj:

Jag bor med en mamma,pappa och tre barn. En kille på 6 år, den andra killen 3 år och en tjej som är 1 år. Jag trivs väldigt bra med föräldrarna och de har behandlat mig som en familjemedlem sen första dagen och vi har fått ett jättebra band mellan oss. Barnen är väldigt små och har mycket energi och spring i benen och de kräver väldigt mycket uppmärksamhet. Barnen och jag kommer bra överens och de känns som mina syskon.

 

Var det lätt att hitta kompisar?

Det var lätt att hitta kompisar tycker jag för att man fick allas mailadresser från Anixi innan man åkte och då började jag skriva med tjejerna redan innan jag kom till Valencia. Alla som är Au pair är i samma situation och behöver vänner så man kan lätt träffa vänner från hela världen på olika ställen i Valencia genom internet. Jag har fått vänner för livet här! 

 

Hur ser en vanlig dag i ditt au pair liv ut?

En vanlig dag börjar med att jag väcker barnen klockan 08.00 sen äter de frukost och tar på sin skoluniform och gör sig i ordning för skolan. Sen följer jag barnen till skolan som börjar klockan 09.00. Efter det går jag hem och diskar,städar och tvättar och hjälper mamman med saker som måste göras i ungefär en timme! Sen är jag ledig från klockan 10-17. På dagarna träffar jag alltid mina vänner, vi brukar shoppa, träna i parken tillsammans, gå långa promenader, sitta på uteserveringar, sola och bada och mycket annat. Sen klockan 17 hämtar jag barnen och går hem och äter mellanmål och sen går vi och leker i en park bredvid vårt hus och sen går vi hem och leker, lagar mat tillsammans och tar det lugnt på kvällen sen 21.00 när vi ätit tillsammans drar jag mig in på mitt rum och förbereder nästa dag.

 

Vad är roligast med att vara au pair?

Det roligaste tycker jag är att man får bo i Spanien och uppleva så många nya saker varje dag. Man utvecklas så otroligt mycket som person och man lär sig något nytt varje dag. Det känns som man är på semester och det känns aldrig som att man jobbar vilket är underbart!

 

Har du varit nöjd med Anixi Au Pair?

Jag är väldigt nöjd med Anixi de har verkligen varit med mig sen dag ett och hjälpt mig hela vägen. Jag hade svårt att hitta rätt familj men Anixi gav aldrig upp och hjälpte mig hur mycket som helst. Det var verkligen värt all väntan för tillslut fick jag den perfekta familjen för mig. Anixi är verkligen personligt och man känner sig aldrig ensam. 

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!