EMMA I NYA ZEELAND

”Jag kommer alltid se dem som min andra familj och jag hoppas verkligen att vi kommer att hålla kontakten.”

Vad kommer du minnas mest från din au pair-tid?

Först och främst min värdfamilj och då framför allt barnen. Jag kommer alltid se dem som min andra familj och jag hoppas verkligen att vi kommer att hålla kontakten. Jag kommer också minnas alla fantastiska saker/platser jag fått se och uppleva. Något av det bästa med att vara au pair är all fritid och då är det bara en själv som sätter gränser.

Hur tycker du att du har utvecklats som person?

Jag har definitivt fått träna mitt tålamod samt blivit bättre på att försöka se saker ur någon annans perspektiv. Jag var relativt självständig redan innan jag åkte, men absolut känner jag mig nu också ännu tryggare i mig själv.

Berätta lite om din vardag på Nya Zeeland? 

Jag jobbar först några timmar på morgonen då jag gör lunchlådor, fixar frukost, bäddar sängar, hjälper barnen med kläder, tandborstning osv osv. Jag lämnar sedan barnen på skolan och har efter det ledigt fram tills att de slutar för dagen. Under min fritid brukar jag träna och träffa vänner på lunch/fika. På eftermiddagarna brukar jag och barnen försöka hitta på någon aktivitet innan det är dags att laga middag, bada och sen göra sig redo för kvällen.
Jag är även ledig på helgerna och då brukar jag antingen åka in till stan eller kanske iväg på en längre roadtrip.

Har du några tips du skulle vilja ge till någon som funderar på att bli au pair?

Jag skulle tänka över om det är ett jobb som verkligen passar en som person. Välj inte att bli au pair för att det är enkelt eller smidigt, gör det för att du älskar barn!
BLI AU PAIR I FYRA ENKLA STEG

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Off you go!