EMMA I AUSTRALIEN

”Man känner sig väldigt hemma här och det är lätt att hitta nya vänner, på helgerna finns det alltid nått att göra och vädret är ju så fantastiskt när det visar sin bästa sida.
Trots att det är långt bort ifrån hemma så är detta en plats man kan kalla för sitt andra hem. Man mår verkligen bra här nere. ”

Berätta lite om din värdfamilj:

Jag bor med en familj med mamma, pappa och två barn. Jag tar hand om två pojkar, en 5 åring och en 7 åring. Familjen har tagit emot mig väldigt bra, de är väldigt trevliga och respektfulla. Första dagen jag kom var jag såklart nervös men de tog väl hand om mig, vi hade middag och de gav mig ett pack med ”bra-att-ha-saker” för min vistelse här nere.

Beskriv lite området där du bor:

Jag bor i ett hus i ett fint område i eastern suburbs med utsikt över havet. Runt omkring finns caféer, restauranger, gym och olika butiker. Jag har nära till en hel del parker och otroligt fina stränder! Men inte långt ifrån city centrum heller vilket jag är glad för.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

På en helt vanlig arbetsdag vaknar jag för jobb kl. 7 på morgonen. Jag går upp och gör frukost till barnen, lagar till mig och ser på tv med dem. Lite över 8 hjälper jag dem att bli redo inför skolan med tandborstning och påklädning, därefter tar jag barnen till skolan. Jag kommer hem lite före 9 och gör lätta hushållssysslor som sopar lite golv, går ut med soporna, tvättar barnens kläder, stryker skoluniformer och plockar undan deras leksaker om de har dem runt i huset.
Därefter är jag fri fram till lite efter 15 på eftermiddagen. Då brukar jag oftast åka till gymmet eller fara ut på en löprunda. Sedan varierar det men brukar ofta hänga vid stranden med mina vänner, fara till staden eller luncha. På helgerna brukar jag hitta på något, t.ex. fara någonstans med vänner eller gå ut till klubbar eller ha en riktig go dag på stranden.

Hur är Australien som värdland?

Att åka till Australien har vart det bästa valet jag gjort i mitt liv hittills, tror jag! Landet är så otroligt vackert, maten är väldigt bra och hälsosam och befolkningen är väldigt trevlig. Man känner sig väldigt hemma här och det är lätt att hitta nya vänner, på helgerna finns det alltid nått att göra och vädret är ju så fantastiskt när det visar sin bästa sida.
Trots att det är långt bort ifrån hemma så är detta en plats man kan kalla för sitt andra hem. Man mår verkligen bra här nere.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!