ELENI I FRANKRIKE

”Anixi har varit underbara och de har gjort min vistelse här enklare, bättre och jag har alltid känt mig trygg att veta att de finns vid min sida om jag skulle behöva något. 

anixi-au-pair-eleni-frankrikeKan du beskriva hur en vanlig dag i ditt au pair-liv ser ut?

En vanlig dag ser ut så att jag hämtar mina värdbarn i skolan kl 16.15. Sedan går vi hem och äter ” goûter” (franska för mellanmål). Om de inte har några aktiviteter på eftermiddagen brukar vi gå till parken och leka om det är fint väder. Är det inte fint väder brukar vi spela spel eller hitta på våra egna fantasilekar. 🙂

Vid kl 18.00 är det dags att bada barnen och sedan kommer mina värdföräldrar hem och då vill gärna de vara med barnen.

Jag brukar träffa mina kompisar när jag inte jobbar och då går vi på kafeer eller bara går runt och njuter av allt Paris har att erbjuda.

 

Har du fått kompisar i Frankrike?

Jag har fått bra kompisar från hela världen -allt ifrån Thailand till USA. De flesta är andra au pairer eller klasskompisar från skolan där jag läser franska.

 

Vad hittar du på när du är ledig?

När jag är ledig brukar jag passa på att koppla av lite och att uppleva Paris. Jag går på museum, sitter på caféer, träffar kompisar och går på bio.

 

Skulle du rekommendera andra att bli au pair med Anixi?

Jag skulle absolut rekommendera andra att bli au pair med Anixi! För mig personligen har de varit underbara och de har gjort min vistelse här enklare, bättre och jag har alltid känt mig trygg att veta att de finns vid min sida om jag skulle behöva något.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!