CARLOTTA I FRANKRIKE

Jag tycker att Frankrike är ett underbart land! Människorna är alltid väldigt trevliga och hjälpsamma.

Anixi-au-pair-Frankrike-CarlottaHej!

Jag heter Carlotta, 19 år och är au pair i en familj med tre barn i Frankrike.

På min fritid är jag oftast med mina kompisar och vi upptäcker tillsammans Paris eller så är jag även mycket med familjen på en familjeträff eller liknande. Jag tycker att Frankrike är ett underbart land! Människorna är alltid väldigt trevliga och hjälpsamma.

I Frankrike är det viktigt med säkerhet, det är något som skrämde mig ganska mycket i början men nu känner jag mig trygg och säker. 

Den största utmaningen för mig var att hantera min hemlängtan. Första veckorna var tuffa men sen när jag började skolan hade kommit in i rutinerna och mina plikter som au pair så mådde jag bättre. Även att kommunicera med barnen var inte alltid lätt i början. Jag har lärt mig mycket under min au pair tid men det jag lärde mig mest är att inte ge upp sina drömmar även om det är tufft ibland.

Ett tips till dig som vill bli au pair är att inte vara rädd för nya saker eller något som kan gå fel. Det underbara Anixi teamet finns alltid där för dig och gör ett superbra jobb för att du som au pair ska känna dig trygg! 

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!