ANNE I USA

”Jag kommer aldrig att glömma hur jag hittade ett hem utanför mitt vanliga hem som verkligen kändes som hemma.”

Anne au pair i USA

Beskriv en vanlig dag som au pair

Min dag började kl 7 på morgonen med att göra frukost till den lille pojken jag tog hand om. Sedan hjälpte jag honom att klä på sig och körde honom till skolan. På eftermiddagen hämtade jag honom från skolan. Mina sysslor bestod av att köra honom till olika aktiviteter, ge honom hälsosam mat att äta, leka med honom, hjälpa honom med läxorna. Hjälpa honom att bada och ge honom middag.

Berätta om din värdfamilj

Jag var lyckligt lottad med min familj. De två åren jag spenderade hos dem har verkligen varit minnesvärda. De behandlade mig verkligen som en familjemedlem. De tog med mig på resor, vi åt ute på resturang och jag fick lära känna deras familj, släktingar och vänner.

Vilka platser har du sett?

Jag har varit i 11 olika stater, de flesta resorna gjorde jag tillsammans med min värdfamilj. Jag har varit i New York, Connecticut, New Jersey, Massachusetts, Pennsylvania, Maryland, DC, Virginia, California, Florida, Nevada.

Vad kommer du minnas mest från ditt au pair år?

Jag kommer aldrig att glömma hur jag hittade ett hem utanför mitt vanliga hem som verkligen kändes som hemma. Alla människor som jag har mött som har varit så vänliga och all tid som jag spenderade med min lille pojke.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!