AU PAIR BLOGGAR

Anixi-au pairer berättar om livet som au pair

Att läsa bloggar är ett jättebra sätt att få inblick i vardagen som au pair. Hur det verkligen är med andra ord.

Här kan du läsa några av Anixis au pairer som bloggar om sina liv.

 

JOHANNA I ENGLAND:

Mitt namn är Johanna och är en tjej på 18 år. I den här bloggen kommer du kunna följa mitt äventyr som au-pair i London!

 

MÄRTA I ITALIEN

Idag har mamman i familjen visat mig runt i området där vi bor och i eftermiddag ska jag passa Bianca (barnet) för första gången. Det ska bli jättemyigt hihi 🙊  Jag trodde att det skulle vara mycket jobbigare att komma till en ny familj och kastas in i ett helt nytt liv, att inte kunna språket osv, men hittills är allt bara jätteroligt. Så vi får hoppas att detta bara fortsätter …Ciao ciao ❤️

 

SIGRID I KINA

Välkommen till min blogg! Kul att du hittade hit. Den är under lite konstruktion för tillfället men den kommer nog växa fram med tiden. Här kommer jag dela min vardag som Au-Pair, mina tankar kring den kinesiska kulturen och lite annat smått och gott.

 

ELIN I FRANKRIKE:

Elin heter jag och bor under våren 2018 i PARIS. Där jobbar jag som Au-Pair och tar hand om tre pojkar i åldrarna 7, 11 och 13. Häng med!

 

Anixi-au-pair-Australien-KristinaKRISTINA I AUSTRALIEN:

 

När Kristina valde att bli au pair kände hon att det inte fanns så många bloggar om Australien så hon tog saken i egna händer och skapade en blogg för att vara till hjälp för andra!

 

 

 

KAJSA I ENGLAND:

Det roligaste med att vara au pair förutom att utforska landet och skaffa nya vänner är att jag har kommit så nära min värdfamilj. Jag är inte bara en au pair här utan jag är faktiskt en del av familjen. Jag och mitt värdbarn har även väldigt roligt tillsammans och gillar att umgås, she’s amazing.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!