AMANDA I CONNECTICUT

Jag älskar mitt liv som au pair!

amanda-au-pair-i-usa-med-anixiKan du beskriva en vanlig dag som au pair?

En vanlig dag som Au Pair i min värdfamilj är att jag börjar min dag med att väcka barnen sedan går jag ner i köket och gör iordning frukost och lunchlådor. Äter frukost med barnen och sedan skickar jag iväg dem till skolan. Jag jobbar vanligtvis mellan 30 minuter till 2 timmar efter att barnen åkt till skolan då jag plockar upp i huset, vissa dagar tvättar jag eller handlar mat etc. Sedan är jag ledig tills att barnen kommer hem från skolan. Jag kan använda min lediga tid till vad jag än vill göra, gå till gymmet, spela tennis, umgås med vänner, shoppa, Skypea med familjen/vänner i Sverige eller varför inte luncha på IKEA när man saknar svenska köttbullar.
När barnen kommer hem från skolan ser jag till att de gör sina läxor och hjälper till om det behövs. Vissa dagar i veckan kör jag runt dem till olika aktiviteter och kompisar. Jag lagar sedan middag och äter tillsammans med familjen innan jag slutar för dagen. När jag slutat får jag göra vad jag vill, träffa kompisar, gå på bio, gå på matcher som ishockey och basket eller bara spendera kvällen hemma vilket inte är fel heller.

 

Har du några råd du skulle vilja dela med dig till någon som funderar på att bli au pair?

KBK, kör bara kör, haha! Du kommer inte ångra dig, vad som än händer under din tid som Au Pair kommer du lära dig så mycket. Du växer som person och breddar dina vingar något enormt. Du lär känna nya vänner från hela världen vilket är så himla häftigt. Jag älskar mitt liv som Au Pair.

Hur är din relation till värdfamiljen?

Min värdfamilj är min andra familj, varken jag eller min värdfamilj ser mig som en Au Pair utan jag är en del av familjen. Jag älskar min värdfamilj så mycket att jag stannar ett extra år.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!