AU PAIR HOPPING

Bli au pair i flera olika länder!

Visste du att du kan skapa din egen au pair-kombination? Kanske har du beslutsångest och skulle vilja tillbringa tid i flera olika länder. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy en egen au pair-resa för dig.

 

Som au pair-hopper har du möjlighet att tillbringa tid i flera olika länder. Våra programlängder är på 1-12+ månader så du kan göra ditt helt eget unika au pair-äventyr. Här har vi lite förslag på kombinationer:

 

  • Oceania: Australien (6 månader) och Nya Zeeland (6 månader). Gärna med ett litet uppehåll emellan för att ha tid att resa runt och semestra innan man ger sig på nästa land.
  • Latin Dream: Frankrike 6 månader och Spanien 2 månader och Italien 1 månad. Passar dig som gillar språk och vill uppleva Sydeuropa.
  • The Explorer: Australien (6 månader), Kina (3 månader), Italien (1 månad) och England (2 månader). Du kan kombinera fler olika länder och världsdelar om du vill se och göra så mycket som möjligt när du är iväg.
  • It’s all about English: 6 månader på Irland i kombination med 6 månader i Skottland och 2 månader i England. Ett äventyr där du får se och uppleva hela Storbritannien (och Irland).

 

Hör av dig till oss om vilka länder du är sugen på att upptäcka så hjälper vi dig med resten.

 

Vad kostar det att bli en au pair-hopper? Generellt fungerar det så att du betalar full programavgift till en destination och sedan får du de andra länderna till halva priset. Alla våra programavgifter hittar du under respektive land. Hör av dig till oss så ger vi dig ett prisförlag på ditt dröm-äventyr.

BLI AU PAIR I FYRA ENKLA STEG

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Off you go!

Låt dig inspireras av andra au pairer

Linnea au pair med Anixi

Linnea au pair med Anixi

”Anixi har följt med under varje steg i att bli au pair och snabbt kunnat svara på frågor.”

Frida au pair med Anixi

Frida au pair med Anixi

”Efter sin au pair-tid bär man med sig otroligt mycket erfarenheter och lärdomar.”

Elsa au pair med Anixi

Elsa au pair med Anixi

”Det är svårt att ha tråkigt i Paris, överallt finns saker att göra och se.”