Anixi Au Pair

 

SOUMELA I PHILADELPHIA

”Mitt liv förändrades genom att åka till USA. Det var ett nytt kapitel i mitt liv som började.”

soumela-au-pair-i-usa-med-anixi

Hur är det att vara au pair i USA?

Mitt liv förändrades genom att åka till USA. Det var ett nytt kapitel i mitt liv som började med nya vänner och viktigast av allt med en ny familj. Den som funderar på att bli au pair i USA måste vara 100% säker på att man verkligen vill det för man kommer att få hemlängtan och sakna sina vänner och familj. Det är inte lätt men absolut värt det! Jag är väldigt stolt över mig själv att jag gjorde det!

Berätta om din värdfamilj

Min värdfamilj är allt jag kunde önska! De välkomnade mig på bästa sätt från första stund och jag kände mig som hemma direkt. Jag är så tacksam för att ha dem i mitt liv och jag älskar dem väldigt mycket.

Varför valde du att bli au pair?

Att vara au pair ger dig en massa möjligheter. Du kan plugga, ta chansen att plugga något som du inte kan hitta hemma! Du kommer att utforska ditt favoritland och träffa nya människor med en annan kultur. Allt det här är så intressant och det bästa av allt är att du gör det medans du jobbar med det bästa som finns, barn!

Har du träffat några nya människor? Berätta om dina vänner

Mina vänner är galna! Ända sedans jag kom hit har jag sagt: Amerikaner är galna! Men jag älskar dem! Vi har så roligt tillsammans och jag är så glad att de alla är en del av mitt liv nu.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!