Anixi Au Pair

 

ROMINA I USA

”Man lär känna sig själv på ett annat sätt än vad man gör när man bor hemma.”

Romina photo

Några råd till den som funderar på att bli au pair?

Det första du måste överväga är om du kan vara borta från dina vänner och din familj? Om du kan det. Grattis, du har just tagit ditt livs bästa beslut! Det är värt alla svårigheter  för det är en upplevelse du bara får chans till en gång i livet.

Kan du beskriva området där du bor?

Jag älskar mitt neighborhood! Det heter Firfax och är en förort till Washington DC (30 minuter från centrum). Det har en massa skog runt sig och ser ut som ett sagoland. Det finns massa affärer här så shoppingen är bra och det finns också barer och matställen att gå ut på.

Varför valde du att bli au pair?

Förutom att jag älskar att jobba med barn för det är ju ditt jobb som au pair ville jag verkligen veta hur det är att bo och leva i USA. Jag ville utvecklas som person och att bo med en helt ny familj sätter dig verkligen på prov. Man får leva i en ny kultur, resa och se nya saker och man lär känna sig själv på ett annat sätt än vad man gör när man bor hemma.

Känner du att du har haft stöd från Anixi?

Vad jag än har behövt om det varit något jag undrat över eller något problem som uppstått så har jag fått svar från Anixi. De har funnits där för att svara och stötta.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!