Anixi Au Pair

 

MARINELA I DENVER

MarinelaKan du beskriva området där du bor?

Jag är lyckligt lottad, för området jag bor i är relativt nybyggt. Det är egentligen Denvers gamla flygplats som stängde 1995 och då byggdes det upp 9 stycken nya bostadsområden här med över 50 parker, pooler och skolor. Det är ett lugnt och säkert område endast 15 minuter från downtown Denver. I månader trodde jag att jag levde i en film för det såg inte verkligt ut. Helt olikt hemma!

Berätta lite om din värdfamilj.

Som person är jag mycket blyg och jag var jättenervös för att åka och bo med okända människor. Men min värdfamilj fick mig att känna mig som hemma redan den första veckan. Varma och vänliga människor. Jag skulle inte kunna valt en bättre värdfamilj! Under de 17 månaderna som jag har varit här har de inte fått mig att känna mig obekväm en enda gång.

Hur är en vanlig dag för dig som au pair?

Jag börjar min dag kl 7.30 på morgonen, då åker de två äldre barnen till skolan med sin mamma och jag är hemma med lillkillen och äter frukost. Efter frukosten åker vi iväg på någon aktivitet. Han har något nästan varje dag som fotboll, gymnastik eller simning. När vi kommer hem igen fixar jag lunch, vi äter och sedan vilar han i någon timma. Senare på eftermiddagen åker vi och hämtar hans syskon i skolan. När vi kommer hem fixar jag mellanmål och sedan hjälper jag dem med läxorna eller så leker vi tillsammans tills föräldrarna kommer hem.

På min fritid träffar jag mina kompisar. Vi går på bio, tar en kaffe eller shoppar ibland tar jag en cykeltur i området eller om jag inte är för lat går jag till gymmet som ligger mittemot vårt hus. På helgen går vi ut och tar en drink eller går på bio. Varje helg händer det massa roliga saker i staden som man bara inte får missa. Colorado har också en fantastisk natur och är känt för hiking så vi gör även utflykter. Jag har skaffat mig många vänner. Amerikanarna är varma och öppna människor och när man säger att man är från Europa blir man genast jätteintressant i deras ögon. Många av mina vänner är andra au pairer. Jag har fått nya vänner med människor som kommer att vara livet ut.

Skulle du rekommendera andra att bli au pair med Anixi?

Utan att tveka! Jag har en kompis som redan är au pair och en annan som kommer nästa år. Jag har inte ångrat mitt val att bli au pair en enda sekund!

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!