Anixi Au Pair

 

HELENA I ENGLAND

”Jag känner mig lyckligt lottad för att jag vågade åka och har fått lära känna alla de här människorna.”

Helene-au-pair-i-EnglandHar du fått några kompisar?

Jag blev helt förälskad i London från första stund. Inte bara för att det är en gigantisk stad utan även för att det är så lätt att få nya vänner. Jag vet det låter konstigt men det finns massa au pairer här och vi är ju alla i samma situation. Vi vill lära känna folk. Jag känner mig lyckligt lottad för att jag vågade åka och har fått lära känna alla de här människorna.

 

Berätta lite om din värdfamilj.

Min värdfamilj är underbar! De hjälpte mig jättemycket i början för att känna mig som hemma, de uppmuntrade mig att få vänner, att hitta olika aktiviteter och vad jag än behöver kan jag alltid vända mig till dem. De frågar aldrig heller efter mer än vi kommit överens om från början. Jag har mitt eget rum och badrum så jag har även en privat sfär i huset. Mina värdbarn är 10 och 14 år och vi har mycket roligt ihop.

 

Några goda råd till den som funderar på att bli au pair?

Jag rekommenderar alla att bli au pair. Det är en otrolig upplevelse som gör dig mer mogen, du tänker utifrån ett vidare perspektiv du kommer att få nya ideer som hjälper dig att ta beslut för framtiden.

 

Vad tyckte du var annorlunda i England?

Många saker är annorlunda här. Engelsmännen är super-artiga vilket gör att du också blir det. Det går på automatik efter ett tag. Och de hjälper alltid till om det behövs. Jag kör också lill-killen till skolan och det var också märkligt i början att köra på vänster sida. Men man vänjer sig och nu tycker jag till och med om att köra här.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!