Anixi Au Pair

 

GEORGE I NEW YORK

”Det öppnar nya dörrar och du kommer att se på ditt liv med nya ögon.”

2Berätta lite om hur det är att vara au pair i USA?

Min USA-upplevelse har enbart varit positiv. Livet här är helt annorlunda och inte ett dugg tråkigt. Det finns så många olika aktiviteter och saker som man kan hitta på. Det har faktiskt varit svårt att få tiden att räcka till, till allt jag skulle vilja prova på. Resor, att utforska staden, partyn, college, olika events det är bara några av sakerna jag försöker få plats med.

Skulle du rekommendera andra att bli au pair?

Utan att tveka! Det är en erfarenhet som aldrig kommer igen. Förutom allt du kommer att uppleva och göra kommer det även att förändra din personlighet. Det öppnar nya dörrar och du kommer att se på ditt liv med nya ögon. Det är först nu när jag är här som jag förstår hur liten världen faktiskt är och vilket stort utbud som finns där ute.

Vad gör du på din fritid?

På vardagarna arbetar jag ganska många timmar vilket är lika med lediga helger. På min lediga tid vardagar brukar jag gå till gymmet eller träffa kompisar. På helgerna är jag nästan alltid i New York (centrum) eller så åker vi iväg på någon utflykt.

Har du varit nöjd med Anixi Au Pair?

Jag har varit nöjd. Jag har inte råkat ut för något då jag har behövt specifik hjälp men de gånger jag har undrat över något har jag alltid fått svar omedelbart.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!