Anixi Au Pair

 

ERVISA I PHILLY

”Au pair-programmet är verkligen en erfarenhet som inte kan jämföras med andra. Du borde också prova på det!”

ervisaHur kände du dig när du först kom till USA?

När jag landade kändes det som jag drömde. Jag kunde inte fatta att jag var här. Allt var så annorlunda. Mina känslor var huller om buller, glädje, nervositet, rädsla, upphetsning, förvåning, tacksamhet allt på en och samma gång. Det går inte riktigt att beskriva.

 

Vad pluggar du?

I USA finns det en massa olika universitet och colleges och alla får välja vad de vill plugga. Jag har valt “American History” på Sojourner-Douglass College och “Digital Lifestyle” på Long Island University.

 

Vilka platser har du besökt?

Hittills har jag har varit i San Francisco, Washington, Baltimore, New Jersey och Niagarafallen.

 

Vad tycker du om att vara au pair?

Au pair är det bästa jag gjort i mitt liv. Jag har lärt känna så många människor, ett nytt land och seder. Min värdfamilj är verkligen toppen och de behandlar mig som en familjemedlem. De är godhjärtade, vänliga människor och de känns verkligen som min andra familj.

Jag har fått vänner från en massa olika länder som Japan, Argentina, England osv. Dagarna här flyter på i ett behagligt tempo och fylls med oförglömliga minnen. Au pair-programmet är verkligen en erfarenhet som inte kan jämföras med andra. Du borde också prova på det!

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!