Anixi Au Pair

 

CHRYSSA I SPANIEN

”Det här är en av de bästa upplevelserna jag haft och jag rekommenderar alla att våga prova.”

Chrysa Spain

Hur kände du dig när du landade i Spanien?

Jag var jättevervös innan jag åkte iväg. Det är första gången jag åkte iväg själv och jag visste inte riktigt hur det skulle vara att komma dit. Jag hade så klart pratat med familjen flera gånger innan men det är ändå inte riktigt samma sak när man skypar som att träffas i verkliga livet. Så när jag landade hade jag en blandning av massa olika känslor.

Men glädjen tog snabbt överhand när jag väl kommit dit och fick träffa min värdfamilj och barnen i verkligheten och för alla roliga saker jag hade framför mig som ställen jag skulle besöka och människor jag kommer att möta. Jag hade inte fel! Spanien är så vackert och varje stad är annorlunda.

 

Berätta lite om din värdfamilj:

Min familj är superbra! De är gästvänliga, fick mig att känna mig bekväm och hemmastadd. De var villiga att hjälpa mig i början så att jag skulle acklimatisera mig till den nya miljön.

Vi gör en massa saker ihop även när jag inte jobbar som utflykter, vi går på fiestas, åker och badar och vi har verkligen roligt tillsammans. De finns alltid där för mig om jag behöver något och jag känner som jag känt dem hela livet. Barnen vande sig snabbt vid mig och nu vill de vara med mig hela tiden.

 

Skulle du rekommendera andra att bli au pair (varför/varför inte)?

Jag skulle rekommendera alla att bli au pairer. Man får bo i ett nytt land, se en ny kultur och hur man tänker och gör annorlunda på andra platser. Du kan resa och se nya platser och du lär känna så mycket människor. Du får nya vänner från olika länder och njuter av att leva i nuet. Förutom det, lär du känna dig själv på ett helt nytt sätt. Du märker att du växer och känner dig mer säker på dig själv. Du får också använda din fantasi mycket eftersom du jobbar med barn.

 

Var det lätt att få kompisar?

I Valencia finns det en massa andra au pairer som jag lärt känna redan de första dagarna. Vi hittar på en massa saker tillsammans. Allt från att fika till att resa och upptäcka Spanien ihop. I början hänger man ihop för att man har au pair gemensamt men sedan lär man känna varandra och inser att man även har andra saker gemensamt och då börjar man utveckla en vänskap. Vi har väldigt roligt tillsammans. Förutom au pairer har jag också lärt känna många spanjorer som blivit mina vänner. De är vänliga, öppna människor och vi gör mycket roliga saker ihop med dem också.

 

Hur har det varit att vara au pair?

Att vara au pair är det bästa jag någonsin gjort! Nytt land, nya sätt, annan kultur, att få lära känna alla möjliga sorters människor, min värdfamilj. Det här har varit en otroligt givande period för mig inte bara allt jag fått som au pair men även det jag har fått ge till min värdfamilj av mig och min kultur. Det här är en av de bästa upplevelserna jag haft och jag rekommenderar alla att våga prova.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!