CHRYSA I PARIS

”Jag tror inte att jag någonsin igen kommer att få vara med om en sån spännande upplevelse.”

chrysa-au-pair-I-paris

Berätta vad du tyckte om att vara au pair?

Min au pair tid i Frankrike var oförglömlig! Jag har fått nya kompisar från hela världen, sett allt det där som man ska se när man är i ett nytt land (alla turistattraktioner), lärt mig om den franska kulturen och viktigast av allt, jag har förbättrat min franska. Jag tror inte att jag någonsin igen kommer att få vara med om en sådan spännande upplevelse.

Kan du beskriva hur du kände dig när du kom till Paris?

Det var blandade känslor. Å ena sidan var jag exalterad och ivrig och å andra sidan var jag nervös, rädd och nyfiken på allt det här nya jag möttes av.

Berätta om din värdfamilj

Från stunden då de mötte mig på flygplatsen fick de mig att känna mig bekväm och de var så snälla emot mig. Under hela tiden jag var au pair hos dem hjälpte de mig med allt jag undrade över och de var förstående när jag inte förstod. De visade mig och lät mig att bli den del av familjen och verkligen se hur fransmännen lever.

Några råd till den som funderar på att bli au pair?

Utan tvekan skulle jag säga att vara au pair är en upplevelse som alla borde prova på! Enligt mig är det som en slags semester i kombination med språkstudier och att man tar hand om barnen 4-5 timmar om dagen. Jag tycker att det är det bästa och säkraste sättet att få lära känna en annan kultur och att förbättra sin franska på.

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!