Anixi Au Pair

 

ANNA I TEXAS

”Nu har jag vant mig vid hur fint det är här men jag kommer alltid beundra amerikanarna för vad de har skapat.”

AnnaAustin

Tycker du att du har haft stöd från Anixi Au pair under din au pair-tid?

De på Anixi Au Pair har alltid varit superbra! Från första dagen jag kontaktade dem, innan det ens var säkert om jag skulle åka som au pair. De besvarade alla mina frågor, hjälpte mig med att skapa min au pair-profil, med visumansökan och med att hitta den perfekta familjen. Till och med nu när jag är i USA håller de kontakt med mig något som jag är extra glad över.

 

Vad pluggar du?

Kurserna jag har tagit har varit över all förväntan. Väldigt bra! Jag har tagit en kurs i Creative Writing och en första hjälpen kurs som inriktar sig på sjukvårdspersonal. Det finns så mycket olika kurser att välja bland, något för varje smak.

 

Berätta lite om ditt första intryck av USA.

Mitt första intryck var dagen efter jag anlände för jag minns inte ett skvatt av den första dagen för jag var helt jetlaggad. Mina första 2-3 månader tyckte jag att allt var som en drömvärld. Bokstavligen talat kände jag som jag hade vaknat upp i en dröm. Jag har hört det från andra au pairer med att de känt så. Det känns som att man lever i en Disney-film. Nu har jag vant mig vid hur fint det är här men jag kommer alltid beundra amerikanarna för vad de har skapat och ha med mig en djup respekt för hur de organiserar sina liv både privat och i karriären.

Några goda råd till framtida au pairer?

Det viktigaste är att välja en familj man trivs med. Följ och lita på din instinkt och välj den familjen du känner att det ”klickar” med. 70% av din tid kommer du att spendera med familjen så det är viktigt att man trivs med dem. Fråga också vad familjen förväntar sig av dig och dina arbetstider innan du beslutar dig. Generellt tycker jag också att man ska leta upp lite info om där man ska bo för varje stat i USA är olika så det kan vara bra att läsa lite om hur de lever där. Då anpassar man sig fortare när man har anlänt.

 

Vilka platser har du besökt?

Jag har haft den stora äran att vara den första Anixi-au pairen som åkt till Austin, Texas! Jag har besökt de större städerna i Texas (så som Dallas, Houston, Wimberley, Waco, Forth Worth) nyligen var jag också i New York på semester. I planerna står Grand Canyon, Arizona näst på tur och sedan får vi se vad mer det blir. Just nu ska jag fortsätta med att upptäcka min sköna, laid back, funkiga värdstad Austin…

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!