Anixi Au Pair

 

ALEXANDRA I ENGLAND OCH USA

”Det är det bästa sättet att uppleva ett annat land och att lära sig språket än vad man kan göra om man bara åker på semester.”

Alexandra au pair i USA med Anixi

Varför valde du att bli au pair?

Jag beslöt mig för att bli au pair för att det är det mest ekonomiska sättet att resa på. Dessutom är det, det bästa sättet att uppleva ett annat land och att lära sig språket än vad man kan göra om man bara åker på semester.

Berätta om din värdfamilj

Jag har varit au pair sammanlagt 5 gånger nu så varje familj är ju inte den andra lik. Vad jag har lagt märke till dock är att varje familj försöker att anpassa sig till dig och göra det lättare för dig att anpassa dig till dem. För man måste ju ta till sig hur det fungerar i det landet man är och försöka smälta in i familjen.

Vad kommer du minnas mest från din tid som au pair?

Jag kommer aldrig att glömma alla underbara människor som jag träffat i både England och USA genom au pair programmet. Och alla saker jag sett som förut bara var bilder på TVn!

Några råd till blivande au pairer?

I början var jag jätteförsiktig och kände att jag inte hittade orden för att uttrycka mig på rätt sätt. Tänk på att det är en annan kultur och sånt som man gör hemma kan missförstås så försök att läsa av reaktionerna från människorna runtomkring. Och viktigast av allt, bara ha kul! Det är en fantastisk upplevelse som är så värt att göra!

SÅ HÄR BLIR DU AU PAIR

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Nästan där!