Anixi Au Pair

 

AU PAIR HOPPING

Bli au pair i flera olika länder!

Visste du att du kan skapa din egen au pair-kombination? Kanske har du beslutsångest och skulle vilja tillbringa tid i flera olika länder. Vi kan hjälpa dig att skräddarsy en egen au pair-resa för dig.

 

Som au pair-hopper har du möjlighet att tillbringa tid i flera olika länder. Våra programlängder är på 1-12+ månader så du kan göra ditt helt eget unika au pair-äventyr. Du kan tex. kombinera 6 månader i Australien med 3 månader i Kina eller varför inte dra ut på en Europa-turné (3 månader på Irland, 3 månader i Frankrike och 1 månad i Spanien).

Hör av dig till oss om vilka länder du är sugen på att upptäcka så hjälper vi dig med resten.

 

Vad kostar det att bli en au pair-hopper? Generellt fungerar det så att du betalar full programavgift till en destination och sedan får du de andra länderna till halva priset. Alla våra programavgifter hittar du under respektive land. Hör av dig till oss så ger vi dig ett prisförlag på ditt dröm-äventyr.

Anixi au pair hopping
BLI AU PAIR I FYRA ENKLA STEG

Kontakta oss

Gör en ansökan

Välj din värdfamilj

Off you go!

SÅ HÄR TYCKER VÅRA AU PAIRER

”Att vara au pair förändrar sättet du tänker på och med det menar jag definitivt till det bättre. Du blir mer självständig och lär dig att leva med andra människor och du mognar.”

Aurora au pair med Anixi